Salt Sjørøver-Gull fra Maarud

Dette var da en nusselig liten pose. Salt Sjørøver-Gull fra Maarud. Kjøpte den på Meny på CC Vest.

Sjørøvergull

Noen ganger kan det gjøres utrolig enkelt. Vanlig salt potetgull, pose i barnevennlig størrelse, og bilde av en skattekiste. Vips, en nyhet, som jeg gjetter mange kommer til å prøve. Kudos til Maarud for at de tør satse på noe så enkelt.

Sjørøvergull åpnet

Og dette er nesten komisk å skrive, men potetgullet smakte faktisk godt! Noen ganger synes jeg salt potetgull av den plaine sorten nærmest smaker papp, men dette var godt. Chipsene er tynne og sprø og de er akkurat passe salte. Ikke noe problem å spise en liten bunke med flak i slengen, det var faktisk bunkevis det smakte best. En titt på Maaruds nettside opplyser meg om at chipsen er saltet med mineralsalt og dermed altså har redusert mengde natrium kontra «vanlig» salt. Fint det. Særlig når jeg egentlig kunne tenke meg å sluke alt innholdet i posen som et lite måltid.

Sjørøvergull i skål

Jeg skjønner selvfølgelig at målgruppen er barn her, men jeg har faktisk kjøpt dette til meg selv også. Som jeg stille har snikåpnet utpå kvelden. Og jada, jentene mine har også smakt, og mente det var «nam, nam, nam» og «kjempegodt».
Tatovering i posen er jo også alltid festlig, selv om jeg personlig kan styre meg for akkurat den. Men den er det jo andre her i huset som vil ha… ♥

Tatovering, sjørøverskute

Er jeg utrolig lettlurt eller er det flere som likte dette? 😛

Gjenkjøp: Ja (har allerede kjøpt det igjen)

Consuming_s

5 thoughts on “Salt Sjørøver-Gull fra Maarud”

  1. Jeg syns den var skikkelig god jeg! Ikke sånn supersalt, men litt rundere i smaken og god! Og stort pluss for liten pose, men fremdeles en mengde som gjør at man føler seg tilfreds, you know?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.