Salsa Dip fra Maarud

Som jeg skrev i Handlerundeinnlegget, fant jeg nylig denne nye Salsa dip’en fra Maarud i snackshylla på Meny. Og siden jeg har ønsket meg en verdig etterfølger etter at favorittsalsaen min forsvant, måtte jeg selvfølgelig kjøpe en boks.

Salsa dip

Jeg likte boksen. Praktisk skrulokk, veldig bra. Krysset fingrene for at den var god!

Salsa dip fra Maarud

Njaa, den var ikke helt som forventet. Søørn. 🙁
Det umiddelbare inntrykket var at den smakte for mye ketchup. Det er noe tomatpure/pizzasaus-aktig over den som jeg skulle ønske ikke var der. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg kjente også innslag av noe litt tørt med bønnelignende smak. Trodde dermed den inneholdt knuste kidney beans, men i følge innholdsdeklarasjonen på boksen gjør den ikke det. Underlig. Den var videre hakket sterkere enn forventet, man kjenner tydelig at den inneholder chili / jalapeños. Ikke så unaturlig for en salsa det altså. Hmm, mulig jeg er litt vel kresen nå, men ønsker så veldig å finne den optimale salsaen.
Konsistensmessig var den veldig bra. Ikke rennende og den hadde bra med biter av løk, tomat og paprika. Positivtt!

Salsa dip og tortilla chips

Jeg er ganske glad i tortillachips, men foretrekker dem salte. Ikke overstrødd med masse orange ostepulver. (Cheese-varainter er selvfølgelig også godt, men det blir så mye griseri oppi dipen.) Det ser imidlertid ut som om jeg er den eneste i hele verden som foretrekker den salte varianten. Hver eneste gang det kommer tortillachipsnyheter har jeg nemlig inntrykk av at det kommer nye ostevarianter. Greit nok, da får jeg kjøpe nøytral tortilla chips fra First Price. Funker helt greit det. Se bare her.

Salsa dip 2

Som dere trolig har forstått stemte ikke denne helt 100% for meg. Utelukker allikevel ikke gjenkjøp, siden jeg nå fint har klart å spise halvparten av innholdet i boksen mens jeg har skrevet denne bloggposten. Ha-ha, den kan ikke ha vært såå ille allikevel. Man blir visst vant til den etter hvert. 😉

Er det noen andre som har rukket å teste denne enda? Og kan noen please tipse meg om en optimal salsa som ikke smaker ketchup?

Gjenkjøp: Kan visst hende

Consuming_s

8 thoughts on “Salsa Dip fra Maarud”

  1. Er de ikke salte de First Price-chipsene da? Jeg prøvde nemlig nøyaktig den samme kombinasjonen for to dager siden.
    Jeg fikk også det pizzasaus-inntrykket på de første bitene. Men jeg tror nesten man burde rørt litt i den, for alle godsakene (bitene) hadde samlet seg i bunnen.
    Den var veldig sterk, men det blir nok gjenkjøp her.

  2. Jeg spiser mest av kims sin salsa dip 🙂 Men må nok teste ut denne også 🙂
    Her nede er butikkene forresten elendige på å få ut nye varer, i går fant jeg kun brunost på tube av nye varer, nå krysser jeg fingrene for at det er flere nyheter ute i morgen 😉
    Ha en flott dag 🙂

  3. Jeg er veldig glad i salsa dip, men har vel egentlig funnet ut at den beste lager du selv 🙂 Har ikke funnet en klar favoritt i butikkene enda….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.