Nå er flasken tom -virket den allikevel?

Må bare legge inn en rask oppfølgingspost mellom matinnleggene her. Dere husker kanskje jeg skrev om Baba de Caracol, snegleproduktene jeg hadde fått fra  LikenShare for en stund siden? (Innlegget kan leses her.) Jeg var ikke særlig nådig mot disse kremene.

Vel, nå er flasken med Active Gel tom og den har vært det noen uker.

Baba de caracol tom
Helt tomt for serum

Det som er pussig, er at jeg lurer på om jeg var for rask til å slakte produktet? 😮
Jeg vil ikke akkurat si at jeg har problemhud, så underveis, da jeg brukte serumet daglig, tenkte jeg ikke over at det utgjorde noe særlig forskjell. Men nå, nå som jeg ikke har brukt det på noen uker, nå er det akkurat som om jeg kjenner forskjell. At noe liksom mangler? Er det mulig??

Vanskelig å sette fingeren på akkurat hva, men huden kjennes liksom ikke like glatt, spenstig og frisk om dagen. Selvfølgelig kan det være tilfeldig. Et utslag av noe jeg har spist/kosthold, årstiden, mengde søvn, travle dager etc. Men er det ikke litt pussig?

Jeg vurderer faktisk seriøst å kjøpe ei flaske for å prøve om jeg merker forskjell til det bedre hvis jeg begynner å bruke det igjen. Hva tror dere? Er det verdt et forsøk?
Kunne virkelig trengt noen innspill fra andre som har prøvd dette «vidundermiddelet». Er det bare placeboeffekten??

Consuming_s

5 thoughts on “Nå er flasken tom -virket den allikevel?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.