Lekre flasker

Jeg synes de nye flaskene til Bris og Farris er riktig så fine jeg! Ordentlig lekre å se på.

Farris og bris

Bris

Gleder meg veldig til å se hvilke andre produkter som kommer i new wrapping neste uke. Og hvem som nå er new and improved. Med enda mer crisp, enda mindre sukker, enda lengre holdbarhet, enda friskere, enda mindre fett, 10% mer av ditt og 20% mindre av datt. Dere skjønner tegninga? Og nei, dette er ikke satirisk ment, jeg blir oppriktig begeistret over disse oppgraderte og forbedrede probuktene. 🙂

Ser forresten at en del av treffene til bloggen kommer via Facebook om dagen. Jeg er så godt som aldri der selv, så tusen takk til de av dere som tydeligvis har lagt ut tips og link til siden min både der og andre steder. Supersnilt! ♥ Nå er det vel det vi kan kalle litt stille før stormen her på bloggen, (- selv om jeg er veldig fornøyd med lesertallene om dagen!), regner med at en del produkter er på plass i butikkhyller allerede til helga. Så da blir det mye skriving i tiden som kommer! 😛

Consuming_s

15 thoughts on “Lekre flasker”

 1. Jeg likte flaskene jeg og! 🙂 Bris Mango & Papaya ble testet ut idag bare fordi flasken faktisk smak, men du og du, den var jo kjempegod!

 2. Ja, fine flasker, men 20 kroner for 1,5 liter?! Kiwi har vel det siste halvåret hatt «kjøp 3 for 30 kroner», som har vært et meget hyggelig tilbud, da jeg gjerne drikker 1 liter om dagen i sommerhalvåret. Men dessverre ser det ut til at dette tilbudet har forsvunnet. Må være enorm fortjeneste på dette produktet.

  1. Jepp, ikke akkurat gratis. Så egentlig burde man vel drukket vann fra springen og tilsatt noen dråper sitron selv. Eller kjøpe seg en Soda Stream. 🙂

 3. Gleder meg til nye produkter! Ser de har begynt å rydde i hyllene rundt omkring.. Et lite irritasjonsmoment er derimot Rimi som nå annonserer 5 Nidar sjokolader til kr 99. På plakatene viser de også de to nyhetene Nidar kommer med, smørbukk og polly peanøtter. I butikkene deres (ihvertfall de fire jeg har vært i for å titte) er ikke disse kommet i hyllene enda. Irriterer meg at de reklamerer med tilbud på er produkt de ikke har. Dagens lille utblåsning fra meg! 😉

  1. Ja det var jo veldig pussig å reklamere med allerede nå. Hmmm.
   Moro at det ryddes plass til det nye, men veldig snålt at det ikke er en eneste sniklansering å oppdrive noe sted. Jeg har i hvertfall ikke sett noe enda. -Og ikke du heller, for da vet jeg at du hadde sendt mms 🙂

 4. Hehe, ja må jo følge med! Eneste jeg så idag var et potetgull ‘røffe rifler’ med pepperbiff smak. Den er kanskje ny? Kan ikke huske å ha sett den før..

  1. Så heldig. Jeg har leita og leita etter den de siste ukene, men enda ikke funnet den enda. Kanskje den dukker opp i morgen? Er spent på den med paprika.

   1. Vi åpnet den med paprika ikveld. Vanskelig å vente til helga når det kommer til nyheter 🙂 Likte den godt. Tjukke, sprø flak med god og kraftig smak. Blir nok gjenkjøp ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.