Handlerunde

Ja, i dag er det jo en liten julaften for oss som liker nye produkter. Måtte derfor skvise en kjapp butikkrunde inn i den hektiske timeplanen for å ta en titt. Jeg fant noe, men venter fortsatt på litt mer som jeg vet skal komme. Jaja, butikkene har kanskje ikke rukket å få inn, eller pakke ut alt enda? Må fortsette å titte i dagene som kommer. Her er noen hastige og dessverre heller dårlig mobilbilder av det jeg observerte i farten.

Skyr med kirsebærsmak. Tja, må vel kanskje prøves?

Skyr kirsebær


Har lest at denne Persil-vaskeserien skal lukte så godt. Vel blir nok ikke til at jeg prøver den. Her i husket brukes kun Blenda Sensitive eller Neutral. Av åpenbare grunner. Men lekre rosa flasker og esker!

Bedre persil

Persil


Tortellini er godt, så disse må vel prøves ut.

Fersk og ferdig


Moro med litt nytt fra Findus. Er disse nye? Kan ikke huske å ha sett dem før? Findus gjør liksom så lite ut av seg, så det er ikke bestandig like lett å snappe opp hva som er nytt fra dem.

findus


Mer Findus – dette var jo riktig så lekker pakning.

mer findus


Så fine, fargerike yoghurtlokk!

Fine lokk

Spennende fiskesauser.

fiskesaus

Disse tror jeg at jeg må prøve. Det går en del frokostblanding her i huset.

Fitness 2

Denne er allerede på plass i kjøleskapet. Ketchup med mindre sukker. Og så lekker blåfarge på korken!

ketcup

Nye knekkebrød?

Knekke


Disse skal smakes!

Laban

Gammelt produkt med nytt design. Er spent på å prøve det lokket.

makrell

Hører fra mange at denne er så god. Pakka ligger skuffen, usikker på om jeg klarer å vente til helga med å åpne den. 😛

Oreo double

Mer kjeks. Ser for meg at vi tester disse også. Bare fordi det er så artig med varer i ministørrelse. O akk så lettlurte forbruker.

Safari

Denne har jeg kjøpt. Håper den dekker savnet etter en tidligere favoritt! (Se her hvis du ble nysgjerrig)

salsa

Og så søte poser da. Er allerede testet – innlegg kommer!

sjøgull

Denne skal jeg definitivt ikke kjøpe. Holdt i massevis med den lille platen.

Smørbukk

Sikkert mye mer jeg ikke la merke til i dag. Speidet etter brunostene på tube og yoghurtsalatene fra Mills, men fant dem ikke. Vel, jeg leter videre.

Flere som har kost seg i butikken i dag?
Tips meg veldig gjerne om hva jeg bør smake først. Hjælp, ser for meg at jeg ikke får gjort annet enn å spise i ukene som kommer. 😉

Consuming_s

23 thoughts on “Handlerunde”

 1. Hurra, så mye kult 😀 Jeg kjøpte brunosten på tube og en ny magerost fra Kavli med soltørket tomat og basilikum i dag. Det var det jeg rakk, men i morgen skal jeg på jakt 😉

 2. Oi, så mye spennende nytt! Findus gastro må testes. Den så spennende ut.
  Fant Kavli Super Baconost i går, med eksta mye bacon, gleder meg til å teste. Sørger enda over at de fjerna varianten sin med skinke og pepper.

 3. De hadde de nye sørlandschips på tilbud på Meny så måtte ta med en med bacon og honning.. Hadde gledet meg, men smakte bare bacon.. Må virkelig legge godviljen til hvis man skal smake noe honning. Skuffende! 🙁

  1. Synes Sørlandschips har skuffet veldig de siste årene, tror ikke jeg gidder å smake den der en gang. Stoler på smaken din. 🙂

 4. Ja herlighet, jeg hadde skikkelig fin tur i butikken jeg altså, hadde det ikke vært for at jeg er litt forkjølet så hadde jeg vel danset rundt der som en idiot :p Oreosene er gode men veldig mektige, man tar to og tenker at man kan spise hele pakken og på den tredje så skjønner man at hele pakken kanskje er litt overkill :p
  Jeg fant heller ikke brunosten faktisk.. Men den lille posen med potetgull (sjørøver gull) syns jeg var veldig god!

 5. Digger å handle når det er produktslipp, er som en skattejakt! Ukens handling var ikke så givende som jeg hadde håpet, var relativt labert med nyheter på min Coop Obs!, men det kommer vel etterhvert. Har nå fått handlet inn Melkesjokolade med Oreo, oreo double og nidar med polly peanøtter. Har smak på sjokoladene, og synes de er gode. Har smakt den med smørbukk også, og synes den var ganske så god på smak. Gleder meg som en unge til å finne brunost på tube, og tror nok vi må teste ut de findus produktene.
  Må si eg er spent på Hellstrøms ferdigmiddager også, Dinside.no ga de toppscore på smak. Kan hende vi må teste selv om vi ALDRI spiser ferdigmiddager. Gjør et unntak for Hellstrøm (er ikke det helt imot hans budskap). 😛

 6. Så mye produkter! Stemmer det at yoghurtene fra Tine skulle få seg skrulokk? Sånn ala det som er på rømmeboksen til Q-meieriene? Eller er det bare jeg som tuller kanskje…

  Fitness’en er noe jeg spiste en del av når jeg bodde i Slovakia. Der var det mye varer der! Brukte jo laaaang tid på å handle til å begynne med når jeg f.eks. måtte stå i kjøledisken og riste på bokser og avgjøre om det var fløte eller rømme i de siden jeg ikke skjønte hva som stod utenpå.:P Liker forresten best de bitene med yoghurt, og ble vel mer eller mindre gående og snavle de tørre.;) De knekkebrødene ser vel ut til å være av den typen du får i Sverige i store pakker med runde knekkebrød med hull i…. Kanskje?

  Jeg skal i allefall prøve Skyr og den Polly-sjokoladen. Og muligens Oreo også, selv om jeg ikke er sånn superbegeistra for den kjeksen. Men nysgjerrig, det er jeg.;) Har ikke vært på butikk siden forrige uke, så jeg har sluppet fristelsene for å prøve alt mulig ennå, men det blir vel tenker jeg!:)

  1. Tror ikke om alle yoghurtene får skrulokk, men i hvertfall en. Husker ikke hvilken i farten. En gresk en? Ja tror knekkebrødene var slike som i Sverige. De hadde noen i blå pakke også. Kommer nok ikke til å prøve dem. Alle fristelsene er ikke på plass enda, men det kommer vel mer utover i uken.

 7. Haha, jeg tenkte på det! «Hvordan er hun så slank!?» Du ser jo riktig slank og lekker ut på det lille vi ser av deg på bildet i alle fall. 😉
  Mannen er ute og handler den nye grændisen as we speak. Han elsker produktnyheter. Det er også han som vasker tøy her hjemme, så jeg tipper jeg får kjenne duften av nytt vaskemiddel.
  Jeg for min del fikk veldig lyst til å prøve Findus Gastro med sennep og ost, nam det så godt ut!
  Ble også fristet av hvitvinssausen fra Lofoten, den nye salsaen og seigdyrene. Sommerkroppen 2014 får settes litt på hold…

  1. He-he, takk takk, det var da en artig observasjon. Jeg vel ikke så veldig stor nei. 🙂
   Ja, den Findusen fristet, enig der.
   He-he, det der med sommerkroppen tar jeg med knusende ro. Er jo bare februar enda. Et hav av tid igjen. 😉

     1. Haa-ha, helårskropp, den var ny. Skal langt i fra påberope meg det altså.
      Jeg skal forresten snakke om bloggen på radio torsdag morgen. NRK P13 (dab og nett) ca 08:30. Blir gøy. 🙂

 8. Åh, jeg er så glad for at du var på Norturatreffet så jeg oppdaget bloggen din! Nå slipper jeg å reise rundt til forskjellige butikker for å kikke på nyhetene, jeg kan bare komme her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.