Fruit Shoot apple fra Robinsons

Dere husker kanskje de tidligere innleggene mine om Fruit Shoot fra Robinsons? (Appelsin her og eple/solbær her) Den orange har blitt ganske så populær her i heimen, og gleden ble dermed stor da jeg i dag kom hjem og fortalte at vi skulle smake på en ny variant. Nemlig en eplegrønn en!

fruit shoot apple

Jeg har vært så heldig å få noen prøver fra Lime Nordic som importerer disse til Norge. Takker og bukker! Lekker farge på flasken da dere! Og så passet det bra med blå kork. Liker at de bruker sterke farger. Sånne blasse, resirkulerte nyanser faller sjelden i smak hos meg 😉

fruit shoot apple 1
Jeg er ikke spesielt glad i vanlig eplejuice, eplemost eller eplenektar. Men jeg drikker gjerne Tango apple, Mozell og eplecider, da jeg synes eplesmaken der er litt annerledes. Skjønner dere hva jeg mener? Heldigvis tilhører smaken på denne hjemme i den riktige eplekategorien, og jeg likte den forbausende godt. Det var det flere her i huset som gjorde. ♥ 🙂
Sure grønningserJa det er en type noe syntetisk eplesmak, men det er greit for meg så lenge den er god. Den smaker faktisk eplegodteri. Så ja, det er en veldig barnlig type smak.
Da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen hadde jeg ei venninne som var mye i Tyskland, og hun pleide ofte å kjøpe med meg det jeg da kalte «sure grønningser» til meg. Altså sure epleringer hvis det sier dere mer. Jeg var helt gæærn etter dem da, og liker dem fortsatt veldig godt nå i voksen alder. Og eplesmaken på denne Fruit Shooten minnet veldig om den smaken, men uten det sure preget. Den er mer slik godteriet var etter at det sure sukkerlaget var smeltet. Ble nesten litt nostalgisk et øyeblikk.

fruit shoot apple i glass

Som dere ser er fargen på drikken nesten helt klar, den har bare et ørlite snev av beige i seg. Lekker og delikat leskedrikk.
Nei, den er ikke helt sukkerfri, men ut i fra etiketten absolutt ingen versting. Og som jeg har sagt før er jeg absolutt ikke fanatisk. Vi drikker som oftest vann her i huset, så innimellom kan man gjerne få kose seg litt. Her er det forresten ei som ville passe godt på flasken sin.

fruit shoot apple 2
Disse kommer snart i butikk, så da er det bare å prøve hvis dere ble nysgjerrige. Vi kommer nok helt sikkert til å kjøpe igjen.
Flere som skal smake?

Gjenkjøp: Javisst

Consuming_s

4 thoughts on “Fruit Shoot apple fra Robinsons”

  1. Hei! Har fulgt med på bloggen din en god stund, og syns den er utrolig spennende – morsomt å se at det er flere som er ivrige på å prøve ut nye produkter 😉
    Lurer på om du vet om disse (og den lilla) fåes kjøpt på andre butikker enn Meny? 🙂

    1. 🙂 Mener å ha sett den på flere typer kiosker og på Ultra også. Ellers er det bare å høre med Lime Nordic. Lykke til i jakten.

  2. Har nettopp prøvd disse selv men ikke rukket å skrive noe innlegg om dem enda, tror kanskje ikke det blir noe av heller nå som du har skrevet hehe, for vi har ganske like meninger om den, jeg synes også den smaker som godteri. Falt ikke like godt i smak hos meg som hos deg, men jeg tror mye av det kan komme fra at jeg forventet noe annet mer naturlig siden jeg likte de to første så godt og jeg følte de hadde en litt mer naturlig smak.. men har gitt noen til datteren til veninnen min, hun er 2, og hun var helt gal etter dem 🙂 Og så syns jeg det er gøy at flasken har et Angry Birds tema 🙂 Kanskje jeg burde skrive et innlegg like vel haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.