Dagligvarebloggen

Consuming på NRK P13

I dag tidlig var jeg så heldig å få være gjest i Tidenes Morgen NRK P13. For en fantastisk artig start på dagen! Det er alltid gøy å få dele begeistringen over nye dagligvarer med noen, og selvfølgelig ekstra stas å få snakke om det på radio.

Hos p13

Her er link hvis dere vil høre: Tidenes Morgen  (Vær tålmodig, det tar litt tid før den starter. Spol gjerne fram til ca 1:32:00)

Tusen millioner takk til alle de hyggelige menneskene hos NRK P13 for at jeg fikk komme! 🙂

Consuming_s

14 Responses to Consuming på NRK P13

  • Siste observert: Ny solo i forbindelse med 80-årsjubileum. Smak av melon og sitron (tror jeg det var). Fikk ikke sett så nøye, for jeg stod jo og snikstuderte kassene til brusmannen som holdt på og skulle ha de på plass. Liksom diskre, men veeeldig lett å avsløre.;)

    • Vet du, den kjøpte jeg i går og har den allerede klar i kjøleskapet. Tenkte jeg skulle smake den i kveld 🙂 Men tusen tak for tipset!

  • Daglivarenes fotballfrue- det er et kompliment det! 😀

  • Hmmm…får ikke høre klippet. Spiller bare av direkte radio.

  • Du var kjempeflink på radioen! 🙂

  • Så gøy å høre. Du var så flink 😀 Hørtes jo kjempeproff ut synes jeg. Hurra for flinke Ingvild!

  • Så utrolig kult! Wow! Du gjør deg på radio altså, god stemme, avslappet og tydelig:) Og SÅ glad for at du «disset» fjordland havregrøt! For altså DA altså! Puh! Godt å høre. Blir vel pollysjokolade på meg i morgen da;) Ha en strålende helg:)

    • Ja, havregraut kan vel alle lage?! Kos deg med Pollysjokoladen, og god helg og vinterferie med brownieskjeks. 😉

  • Hei!

    Nå har jeg endelig fått hørt radioopptredenen, den var veldig fin.

    Praktisk med en radiomottaker plassert fire lysdøgn ut i solsystemet, sånn at man ikke går glipp av sendinger dersom de ikke lar seg høre live.

    Takk for tips! 🙂

    • Se det, der var du innom ja. Artig at du har hørt på radioklippet, ja tenk at det er mulig du. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.