Årets smak fra Fun l1ght

Da blir det et innlegg til om drikke til dere folkens. Jeg har nemlig vært så superheldig å få tilsendt ei flaske med årets smak fra Fun L1ght. I fjor kom varianten med smak av vannmelon (kan leses her), og i år introduserer Stabburet smaken av Jordbær og kiwi.

Fun light jordbær kiwiFun Light, litt uklar

Hmm, måtte ta nye bilder av flasken etter at vi hadde smakt, siden de første ble så uklare. Kan forsikre om at den opprinnelig var breddfull. →

Denne saften lukter veldig jordbær! Kjente faktisk ikke noe til duften av kiwi siden jordbæreimen dominerte fullstendig. Lukten minner om en miks av rød gele, smågodt og en slags kjærlighet på pinne. Fargen er klar, transparent rød og nyansen sier egentlig mer bringebær enn jordbær for meg. Jordbær pleier ofte å gi et noe brunere innslag. Ok, bare en observasjon, men selvfølgelig en helt uviktig detalj. Uansett liker jeg ikke gråe, grumsete farger på det jeg skal drikke, og det var denne langt i fra.

Fun light jordbær kiwi i glass

Saften smakte søtt. Mye søtere en jeg egentlig hadde forventet. Og kanskje søtere enn nødvendig? Det var faktisk veldig mye smak også, og akkurat som ved lukten, dominerte jordbæret fullstendig. I hvertfall det jeg klarte å identifisere. Muligens er det kiwi man kjenner som et ørlitegrann friskere innslag etter at man har svelget, hvis man legger godviljen til, men jeg er ikke sikker. Lillemor her i huset mente den var kjeeeempegod og at den smakte godteri, men jeg er ikke helt overbevist om at hun mente det. Hun drakk nemlig ikke opp glasset sitt, noe jeg hadde trodd hun ville gjøre. Som dere kanskje skjønner får hun ikke så ofte saft fra den strenge moren sin. 🙂 Vi har ikke mye saft her i huset, men de gangene vi kjøper er det stort sett gul Gøysaft vi velger. En udiskutabel favoritt. Dumt at den er så vanskelig å få tak i her i området.

Synes totalt sett at denne saften ble for syntetisk. Men jeg ser ikke bort i fra at den treffer blink hos yngre forbrukere til sommer’n? Kanskje også noen prøver å lage gele av den? Kan tenke med at den passer ypperlig til det. Må også gi litt skryt til Stabburet for livlig og tiltalende etikett. Den likte jeg. Fargeglad, sommerlig og optimistisk. Mye finere enn fjorårets!

Fun light jordbær kiwi etikett

Hva med dere da folkens? Noen som har smakt, eller skal smake når denne kommer i butikk i uke 8? 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

2 thoughts on “Årets smak fra Fun l1ght”

  1. Mmm,må nok smake når den kommer i butikken. Likte vannmelon saften godt,men gikk fort lei,og dette er vel også en saft jeg tror man vil gå fort lei.
    Moro med alle nyhetsoppdateringene fra deg 🙂
    Har du sett noe til brunosten på tube??

    1. Nei har ikke sett noen av brunostene enda, antagelig kommer de ikke før uke 8. Sjelden vi ser sniklanseringer fra Tine egentlig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.