Spekepølse fra Gilde Naturlig Godt

Ble litt tilfeldig oppmerksom på emballasjen til denne Spekepølsen fra Gilde da jeg var innom en snartur på butikken i romjulen. Vi er generelt glad i spekepølse her i huset, og siden posen var tiltalende i tillegg, bestemte jeg meg for å gi den en sjanse. 

Spekepølse

Naturlig Godt produktene fra Gilde er i følge dem selv 100% naturlige. Det betyr at de kun benytter økologiske råvarer og ingen kunstige tilsetninger. Synes emballasjen på serien er fin, og designet passer veldig naturlig inn med Debiomerket. Smart trekk.

Spekepølse  Gilde

Denne ble for anonym og gjorde lite inntrykk på meg. For det første er hver pølsebit for blass og grå i fargen. (Fargene i bildet lyver litt her.) Med andre ord ingen apetittvekker. Smaken er helt okay, gjennomsnittlig og ganske salt. Det står at den er laget av storfe og får, og jeg synes fåresmaken ble litt for dominerende her. Foretrekker hest og elg i spekepølsen fremfor sau, antagelig derfor den ikke slo helt an. Posen ligger i kjøleskapet enda, og den blir antagelig liggende en stund til før jeg spiser den i mangel av noe annet, eller så havner den til slutt i søpla. Ah, kommer nok til å spise opp. Tar nemlig Kiwis oppfordring om å kaste mindre mat i år på alvor!

Spekepølse  på rundstykke

Noen andre som har smakt denne varianten?
Ha-ha, egentlig ikke nødvendig å spørre. Erfaringsmessig generer ikke påleggesposter noe videre respons. 😉

Gjenkjøp: Nei

 

6 thoughts on “Spekepølse fra Gilde Naturlig Godt”

  1. Har ikke smakt denne, nei. Og høres egentlig ikke ut som det er noen vits i å prøve heller. Enig med deg, elg og hest er bedre i pølsa enn sau;)

  2. Kjøper bare slike pølser om sommeren og drikker til øl. I stedet for å kaste passer de fint lettstekt i strimler f.eks. sammen med linser, gjerne da som tilbehør til kokt fisk. Eller i potetballgryta! 🙂

    1. Gode tips. 🙂 Jeg har tatt med posen på jobben faktisk, der er det alltid noen som liker det jeg ikke spiser selv.

  3. Jeg har smakt den, og likte den veldig godt.
    Et tips hvis du ikke får avsetning på den er å slenge den på en pizza – de små pølseskivene blir litt sprø og får mye god smak under steking 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.