Raspberry Lemongrass fra Läkerol

Da jeg kjøpte Läkerolen med Crystal Salmiak i forrige uke, kjøpte jeg også med den andre nye varianten som har kommet. Rasberry Lemon Grass. Her er den.

Raspberry lemongrass

Disse var lysere i fargen enn jeg hadde forestilt meg. Litt for blasse til å være bringebær synes jeg. Hadde forventet meg ordentlig bringebærdropsrød! Og med en gang jeg tok en pastill i munnen smakte den nettopp slik. -Som disse bringebærdropsene man fikk kjøpt i pose da jeg va liten. Husker dere dem? Men smaken avtok ganske fort. Man kjenner så klart bringebærinnslaget hele tiden, men det oppsto fort noe litt hult og tomt. Akkurat som om noe manglet. Litt vanskelig å beskrive, for pastillen var helt okay, men jeg skulle ønske den var både fyldigere og tydeligere i smaken. Den ble litt for tam. Uten særlig karakter. Litt sånn som de gammeldagse, dårlige lightproduktene uten smak man kunne kjøpe for 10 år siden. Denne er dog søtet med stevia. Smaken av Lemongrass kjente dessverre ikke jeg noe til. Men deg ga i hvertfall en fancy schwung til navnet om ikke annet.

IMG_3020

 

IMG_3021

Blir ikke gjenkjøp av disse. Er helt sikker på det. Jeg trives best med lakris og salmiakkpastiller.
Ser forresten stadig at det dukker opp prelanseringer og info om nye produkter, veldig spennende. Og tuuusen takk til dere som sender meg tips i disse dager. Både på mail, kommentar og Instagram!  Blir veldig glad for det.

Gjenkjøp: Nei

 

4 thoughts on “Raspberry Lemongrass fra Läkerol”

  1. Jeg elsker pastiller! Må prøve ut alle nye varianter, så denne havner nok i handlekurven min før eller senere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.