Oppfølging av Magic Style Brush fra OBH Nordica

Før jul mottok jeg som dere vet en Magic Style Brush fra OBH Nordica fra LikenShare til testing.
Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg synes om den. (Her er forrige innlegg)
Børsten finnes i tre tykkelser, 30 mm, 38 mm og 45 mm. Jeg har den på 38 mm, som skulle passe best på halvvlangt hår.

Bjørn Axen tools

Synes det krevde litt trening å få til fine krøller med denne. Heldigvis ble det mye lettere etter at jeg hadde gjort det noen ganger. Det fulgte også med en bruksanvisning, og jeg tittet faktisk på reklamevideoen en del ganger for å få tips.

Bjørn Axen tools 4

For det første er det viktig å ikke ta med for mye hår om gangen. Det er forsåvidt ikke unikt for denne børsten, det gjelder jo alltid når man skal krølle håret.
Man må altså starte nærmest hodebunnen og børste gjennom håret samtidig som man roterer børsten. Når man kommer til tuppen må man holde den litt i ro slik at håret formes rundt børsten og så rulle inn. Ellers blir det tuppene rette, eller de får en liten slags knekk. Det er også viktig å rulle lokken forsiktig av igjen, og la krøllen hvile til den blir kald.

Før:

Før

Etter:

Etter

Oppsummert vil jeg si at dette var en helt grei krøllbørste. Vil ikke kalle den revolusjonerende på noe vis. Den lange ledningen på 2,8 meter, og det roterende ledningfestet var helt supert! (Her skulle jeg hatt et tommel opp-symbol) Den lugget heller ikke noe særlig, og når den er ordentlig varm trenge man ikke holde hver lokk så lenge. Håret blir blankt og skinnende når man skrur på ioniseringsfunksjonen. Men jeg synes krøllene ble for slappe og litt fjonete. Det kan hende jeg burde valgt den tynneste børstestørrelsen, at jeg hadde blitt enda mer fornøyd med krøllene da. Jeg fikk videre veldig mye støt når jeg holdt på med krøllingen, ubehagelig.

Bjørn Axen tools 5Produktene fra  Björn Axén  som fulge med var helt OK. Smoothing Cream som skal beskytte håret mot slitasje luktet litt intenst. Litt for søtt og fyldig etter min smak. Fixing Hairspray luktet helt nydelig, men den holdt ikke så veldig godt synes jeg. Det skulle ikke mye til før den forsvant fra håret, og krøllene ikke lengre var «fastlimt».

Jeg skal fortsette å bruke denne børsten i ukene som kommer, og deler gjerne en ny oppdatering om en stund når jeg har fått enda bedre trening. Anser meg fremdeles som en nybegynner. 🙂

.

3 thoughts on “Oppfølging av Magic Style Brush fra OBH Nordica”

  1. Krøllene ser ihvertfall veldig fine ut på bildet, men er kanskje enklere å bruke vanlig krølltang. Det bruker jeg og da går det av seg selv.

  2. Bruker du denne bare i tørt hår eller kan man la det lufttørke bittelitt og så sluntre unna føning med denne? Jeg har klippet meg litt for mye nå nylig, og kunne tenkt meg denne type produkt.

    1. Har bare brukt den i tørt jeg altså, men godt mulig du kan bruke den i halvfuktig hår og spare inn litt fønetid ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.