Nybakt hos Narvesen

Leste i dag at Narvesen virkelig forsøker å ta opp kampen med bakeriene og utvider sortimentet sitt innen fersk bakst. Å hjæælp – og nam! Er det flere som lar seg friste?  Se her a!

Narvesenbakst

Bilde: www.narvesen.no

Etter å ha jobbet midt i Oslo sentrum i 9 år, byttet jeg for ca et år siden til en arbeidsplass et stykke utenfor by’n. Har det helt strålende på alle måter der, men akkurat nå tok jeg meg et lite øyeblikk i å savne og jobbe i nærheten av utallige Narvesenutsalg. Er det noe jeg er svak for er det nemlig gjærbakst. Både hjemmebakt, kjøpebakt og butikkstekt. Og dere kan gjerne være uenige med meg, men jeg synes bollene til Narvesen er gode! Skikkelig gode. Kanskje like greit at jeg ikke jobber i by’n akkurat nå. Det hadde trolig gått hardt utover både lommebok og badevekt om jeg hadde løpt ut i hver eneste pause og kjøpt en bollepose. Men jeg må nok gjøre meg et ærend til en Narvesen her i området i nærmeste fremtid uansett. Bare for å teste de ulike nylanseringene. I bloggens ånd.
Jeg leste at de blant annet skulle ha 2 typer kanelboller – fantastisk! Og selvfølgelig må croissantene også prøves, selv om jeg tviler sterkt på at noen i det hele tatt kan konkurrere med BIT på akkurat det. Eller hur?

Narvesen

Har vi trua på baksten til Narvesen dere? Og er det noen som har latt seg friste av de nystekte herlighetene enda?
Og ta det med knusende ro. Dette er ikke noe reklameinnlegg for Narvesen. De vet garantert ingenting om at jeg skriver om dem. Jeg bare liker bollene de har. 🙂

Consuming_s

6 thoughts on “Nybakt hos Narvesen”

  1. Nå fikk jeg lyst til å bake kanelboller! 😉 I morgen har de små og jeg fri, så jammen er det en god idè å bake etter middag i ettermiddag eller i morgen formiddag! 🙂

    Ønsker deg en fin dag! 🙂

  2. Uh-oooooh…. Jeg sliter med kakaopauser på Narvesen litt for ofte, nå blir det enda verre.. Spent på alt som heter kanelboller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.