Melkesjokolade med Oreo fra Freia

Yes, da har jeg også kjøpt den. Kunne jo ikke annet etter alle tips fra dere, ei heller siden jeg tippet at denne skulle lanseres da jeg skrev om Milka med Oreo for noen uker siden. Artig at jeg fikk rett.
Dette er altså en stor plate Freia melkesjokolade med biter av Oreokjeks.

Freia melkesjokolade med oreo

For det første synes jeg faktisk ikke emballasjen på denne var så fin. Den var liksom så …mørk…og litt stusselig… Ikke så fristende som den burde være. Men man skal som kjent ikke skue den stakkars hunden på hårene, og tanken er sikkert at den sterke merkevaren Oreo selger uansett. Det er jo Oreofarger i hvertfall.

Freia melkesjokolade med oreo i biter

Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet over denne her. Den smakte ganske tørt. Som dere ser på bildet inneholder den små biter av Oreo, både kjeks og den hvite kremen i mindten, men den ble litt kjedelig. Hadde faktisk trodd den skulle være som Milkavarianten, med hvit melkekrem i midten (bilde her), men det var den altså ikke. En av jentene mine mente den smakte som Kvikk Lunsj og jeg kan si meg ganske enig i det. Bortsett fra at disse kjeksbitene er litt sterkere, de er jo ganske mørke i utgangspunktet. Niks, for kjedelig dette her altså, ingen høydare for meg. Vi har ikke spist den opp, sparer resten til neste helg. Ikke noe probem å ha den liggende.

Oreosjokolade på Ica

Det blir ingen gjenkjøp av denne for mitt vedkommende, jeg tror heller ikke den varer så mange år. Akkurat nå er Oero veldig poppis, jfr yoghurten som kom i høst, men snart kommer garantert noe annet og overtar. Og sånn skal det jo være. Akkurat som chilibølgen for en tid siden. Hvor er alle chiliproduktene nå? Tydeligvis var ingen av dem udødelige.
Jeg lurer selvfølgelig uansett på hva dere synes om denne? Dere som allerede har smakt? Flere som er skuffet over at den ikke inneholdt melkekrem? Antar at det er mange som kommer til å teste den i ukene framover, så fortell meg veldig gjerne hva dere synes.  😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

Følg meg gjerne på Instagram @consumings

♦ ♦ ♦

40 thoughts on “Melkesjokolade med Oreo fra Freia”

 1. Huff da, den fristet ikke. Men venter spent på Polly sjokoladen fra Nidar 🙂 Har du tips om andre nyheter som kan være verdt å vente på?

  1. Pollysjokoladen tror jeg smaker veldig likt Bergene Melk med Polly nøttemiks som allerede finnes i dag.-Men gleder meg til Crispokjeksen. Ellers vet jeg faktisk ikke om så mange flere nyheter enn de det har vært skrevet om, så er veldig spent selv. Har f.eks ikke hørt om noe fra verken Kims eller Maarud. Men har sett at OLW har kommet med ostepopstjerner i Sverige. Lurer på om de kommer hit? Dumt det fortsatt er så lenge å vente.

   1. Likte meget godt Bergene Melk sjokoladene. Men har forstått det sånn att dem er på vei utav markedet dessverre. Den Bergene Melk Polly har karamelliserte mandler, cashew og pecannøtter, men håper den nye kun er salte peanøtter. Likte godt emballasjen. Den der legger man merke til i hyllene 🙂 Crispokjeksen kan bli bra og har hørt om 2 nye Laban poser og en ny Nidar Favoritt pose.

    1. Ny pose med Nidar Favoritter hadde jeg ikke hørt om! Så spennende! Vet du om Minde også kommer med noen? Blir spennende med Tine sine nyheter. Jeg spiser ikek brunost, men det er sikkert mange som komemr til å smake brunost på tube. Jeg får finne noen til å teste dem for meg. 🙂

     1. Vet ikke hva nytt som kommer fra Minde. Her i huset går det med endel brunost, så den skal nok testes. Men synst det er rart hvis det blir suksess egentlig. Hendig kanskje, men mange liker ikke når brunosten blir «svett» og da er den jo så godt som smørbar. Så her blir muligens konsistensen avgjørende for mange? Nordmenn og brunost er ikke bare bare 🙂 Ny Biola er bra! Det er vel det eneste jeg vet om fra Tine.

     2. Jepp, den virka. Tusen takk. Antagelig blir det ikke noe testing av den der. Alt for mye Smørbukk! 🙂

 2. Jeg synes ikke denne høres fantastisk ut, men jeg må nok kjøpe ei plate for å teste likevel – sånn for vitenskapens skyld!

 3. Hei. Brunost på tube har vi smakt allerrde. Eller de hjemme har smakt. Den mørkeste fungerer veldig bra i følge min mann. Barna foretrekker vanlig brunost. Men den fungerer veldig fint på vafler, for de som liker brunost på vaflene 🙂 Smaken sies det er helt lik som den i fastform
  Oreo skal jeg smake, helt klart. Din oreo vurdering kan jeg ikke stole på 😉 Bare tuller litt, men jeg elsker jo både sjokolade og oreo kjeks. Dette blir sikkert en høyder for meg….kanskje…?

  1. Du liker den helt sikkert – men igjen, den var litt tørr.
   Så spennende at dere allerede har smakt brunosten! Artig påfunn.
   Fått fra svigerinnen din? Vet du om noe som kommer fra Kims?

   1. Så denne litt sent….nalt som skulle komme er vel kommet nå?;-)
    Brunosten fikk vi av en pappa i klassen. Han jobber i Tine:-)

 4. Nei, gleda meg jo så til denne! Megaskuffelse at den ikke har melkekrem! Veit ikke engang om jeg gidder å kjøpe…
  Elsker Bergene melk med karamelliserte nøtter, håper virkelig ikke den forsvinner! Tror også at polly-platen blir bra.
  Og som et svar til chili-kommentaren din. Walters nr 156 forsvant fort! Den hadde pecannøtter og chili.
  (Fan av pecannøtter ja…)

  1. Ja husker at den så vidt blafret innom hyllene en liten stund før den forduftet igjen…
   Ja innmari dumt at den ikke er med melkekrem 🙁

 5. Jeg tror faktisk ikke jeg kommer til å gidde å prøve denne… både fordi jeg syns det er teit at de nye sjokoladene nesten ALLTID kommer i sånn svær plate og fordi jeg har tenkt at den er akkurat sånn du beskriver den, litt tørr og kjedelig rett og slett. Det er jo bare melkesjokolade med litt oreosmuler… enig i at det hadde vært mye mer spennende med melkekrem og oreos! Jeg er nok litt mer fan av den fra Milka enn det du er, jeg kan spise hele platen på tre sekkunder :p

 6. Huff. Her har de tydeligvis bare en maskin stående til å putte diverse oppi en form melkesjokolade. Denne gangen altså knuste kjeks. Skjønner ikke helt poenget med å stadig lage sjokolader med kjeks, og samtidig kjeks med stadig mer sjokolade! Jeg er ikke noe fan av sjokolade med kjeks, så denne står jeg glatt over.

 7. Djeesus Freia, kunne dere ikke bare ha hermet etter Milka? De sparer sikkert mye penger på å bare knuse kjeksen opp i melkesjokoladeblandingen.

  1. På samme måte som de sparer ved å fjerne én bit sjokolade fra hver av de andre platene de produser. Og reduserer kostnader ved å simpelthen kutte ut vaniljekremen fra denne sjokoladen i stillhet. Jeg henger meg egentlig ikke så mye opp i slike ting, men det siste punktet var heller en skuffelse. 😕

 8. Denne sjokoladen syntes jeg var supergod! Kjøpte den forrige helg, og nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte den da jeg var på butikken idag. Blir kanskje en tur til butikken imorgen..

 9. Jeg likte denne. Men jeg skuffet over at de nå faktisk har fjernet alt av vaniljekremen fra sjokoladen. Nå er det bare Freia melkesjokolade med tørre oreokjeksbiter. Mer likt Kvikklunsj blir det jo ikke. Dårlig gjort, Freia!

 10. Jeg har lagt merke til at det har vært enkelte butikker som har hatt partier hvor sjokoladen er med vaniljekremen, og partier hvor sjokoladen er kun med oreokjeks. Det står dog fortsatt på embalasjen at sjokoladen inneholder vaniljekrem, så jeg antar at det kan være et midlertidig svik i produksjonen hos Freia. Jeg har hørt at salget av sjokoladen gikk bråere enn forventet, så jeg har en teori om at det kanskje kan være at de ikke har hatt nok oreokjeks med vaniljekrem, og dermed har måttet gå over til ren knust oreokjeks, typ den man finner som dessert-topping, i yoghurten til Q-meieriene, og oreo-isen fra Hennig-Olsen. Jeg håper i alle fall de får ordnet opp i det snart. 🙂

 11. Forventa at Freia sin Oreosjokolade skulle vere like god som Milka sin, men seier heldigvis at den ikkje er det!! 😉 hadde vel ete den litt for ofte då 😛 haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.