Mars Caramel Limited Edition

Da jeg kjøpte begeret med 14 på Narvesen her om dagen, fikk jeg øye på denne Marsvarianten. Mars Caramel Limited Edition. Jaja, så måtte den prøves da.

Mars Caramel

Dette er en slankere versjon av den originale Marsen. Grunnen er at laget med nougat er fjernet, så det er bare karamell med sjokolade rundt. Egentlig var størrelsen akkurat passe. Jeg er veldig glad i vanlig Mars, men synes ofte den blir for massiv og voldsom. Klarer aldri å spise opp en hel bar. Denne var nett og fin.

Mars Caramel limited edition

Smaken er ganske lik vanlig Mars. Karamellen smaker jo det samme, men allikevel merker man at det ikke er noe mjuk nougat som demper litt mellom karamellen og sjokoladen. Synes den hadde vært optimal om de heller hadde krympet både laget med nougat og karamell og laget en original variant som var slankere. Men, må få tilføye at denne var veldig fersk, og dermed helt perfekt i konsistensen. Veldig god var den. Nam!

Mars Caramel 2

Passelig pris også egentlig, den kostet bare 10 på Narvesen. Kan forresten hilse til den svært lite entusiastiske, usmilende, treige og reserverte gutten bak kassa. Hallo! Du jobber i et serviceyrke. Ta deg sammen eller jobb et sted der du slipper kontakt med folk! Makan!
Som dere vet kjøper jeg svært sjelden slike egosjokolader, så det blir nok bare med denne ene. Men den var veldig god og kan dermed trygt anbefales.
Noen som har smakt den?

Gjenkjøp: Kan hende

 

3 thoughts on “Mars Caramel Limited Edition”

  1. Genialt! Det er jo karamellen som er best. Denne skal testes. Når det gjelder Narvesen, så handler jeg av og til på Narvesen-kiosken på Stortorvet. De er alltid nesten sjokkerende høflig, og selv om jeg bare handler reisepenger, så er de overstrømmende og ønsker «ha en fin dag» osv. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.