Klar for 2014

Da var 2014 her, og det er på tid å vekke bloggen fra feriedvalen. Nytt år betyr nye produkter, og jeg er selvfølgelig veldig spent på hva som slippes i månedene som kommer.
Siden det i år ikke er produktslipp før i uke 8, altså ca 2 uker senere enn tidligere år, må jeg vel smøre meg med ekstra tålmodighet og heller skrive litt om eksisterende produkter og andre trivialiteter fra matbutikken.
Vel, en og annen nyhet blir det helt sikkert. Har faktisk allerede sett 3 sniklanseringer. La oss krysse fingrene for enda flere. Og send meg veldig gjerne tips om dere ser noe jeg burde skrive om.

 – – – – –

2013 var et veldig spennende år for Consuming. Etter å ha hatt en heller ufrivillig lang pause startet jeg opp igjen med innlegg i januar. Da var det heldigvis noen sniklanseringer, og jeg skrev blant annet om Solo Sunset, Nøttekos fra Minde Sjokolade og Bakehjelp fra Idun.
Jeg var også så heldig at jeg fikk snakke om bloggen min på Radio Norge 2 ganger, nærmere bestemt på Morgenklubben med Loven & Co. Så fantastisk moro!

Alle innleggene fra januar 2013 finner dere her.
Ser at det er enkelte produkter jeg faktisk hadde glemt… og noen er visst allerede forsvunnet.

Solo Sunset

Nøttekos fra Minde

bakehjelpemidler

Så kom endelig februar med lansering av mange nye varer. Selvfølgelig et av årets høydepunkt for denne bloggen. Jeg skrev om Middagspai og Dessertpai fra Stabburet, Jippi-produktene, og deilige sjokolademikser fra Minde Sjokolade. Jeg var også så heldig at jeg fikk levert varer fra en del leverandører. Helt fantastisk. Tusen takk til alle som sendte meg spennende esker og poser med overraskelser, effekter og give aways. Både i februar og resten av året! Det blir alltid stor jubel i stua her når det kommer noe nytt. Tydeligvis åpnet min lille radioprat noen dører, for plutselig begynte jeg å få mailer og henvendelser fra ansatte i dagligvarebransjen med innspill, små bemerkninger og kommentar. Veldig moro at dere som jobber med dette her faktisk leser bloggen min daglig.

Resten av innleggene fra februar finner dere her.

Middagspai 1

Blåbærpai i pakke

jippi-produkt

Smågodt Minde sjokolade

I mars, og også i slutten av februar, skrev jeg om mange påskeprodukter. Så kom de deilige potetsalatene og påleggssalatene fra Delikat, Kaviarer fra Mills og nye Dentpastiller fra Brynildgruppen. Det ble selvfølgelig også noen innlegg om snop og snacks, og jeg smakte de fantastiske Gourmetrundstykkene fra Hatting.

Resten av innleggene fra Mars finner dere her. Igjen, artig å titte tilbake.

Potetsalat fra Delikat med creme fraiche

Kaviar fra Mills

Nye Dent

Rundstykker

I april skrev jeg en ny oppdatering om tannbørsten jeg fikk fra LikenShare. Jeg bruker den enda, og er veldig fornøyd. Melkesjokoladen med M fra Freia dukket opp, jeg spiste ulike typer Smileys fra Tucker og Stupedama kom tilbake!

De andre innleggene fra april finner dere her.

Colgate

M sjokolde fra Freia

smiley moods fra tucker

Stupedama

I mai var det igjen lanseringsvindu, og det dukket opp flere spennende nyheter. Jeg fikk nye pakker i posten, og skulle som alltid ønske jeg hadde mer tid til bloggen. Det kom 2 nye Dent Oi, Freia lanserte Venneposene sine og Mills kom med Majones med pepper. Et og annet sommerprodukt dukket også opp i løpet av måneden.

Her er resten av innleggene fra mai. Husker at Maarud hadde veldig mange spennende nyheter i fjor vår/sommer, og jeg skrev et innlegg om det som irriterer meg når jeg er i matbutikken. Moro at det be så godt mottatt.

dent briz

Melkesjokolade med venner

peppermix fra Mills

I juni begynte jakten på Lakrisknasen. Jeg smakte de små løvstekene fra Stabburet, og testet forskjellige nye typer saft.
Resten av juni finner dere her.

lakrisknas

MIni løvstek

rød og gul saft

I juli tok bloggen sommerferie, men det gledet meg at antall følgere på Instagram steg jevnt og trutt. Hadde håpet på kanskje 100 følgere da jeg opprettet kontoen, og synes det er supermoro at jeg nå har godt over 500.

Så kom august og jeg begynte å vente på lanseringsvinduet i september. En og annen sniknyhet var heldigvis å finne, blant annet paprikadipp fra Maarud, og Boble med karamell fra Freia. Det var også en del produkter som oppgraderte emballasjen sin.

De andre innleggene fra august finner dere her.

Dipmix paprika Maarud

Boble karamell Freia

Så kom endelig september med sine nye produkter, men  jeg husker at jeg ikke var spesielt imponert over dette vinduet. Det kom ikke så mye spennende som jeg hadde håpet. Allikevel fikk jeg i hvertfall skrevet om Prinsesseegg, Fisk i en fei fra Findus og Royal Mix fra Den Lille Nøttefabrikken.

Resten av september finner dere her.

prinsesseegg fra prior

Laks med pesto

Royal Mix fra Den Lille Nøttefabrikken

Så kom oktober, og som vanlig begynte de første juleproduktene å komme i butikkhyllene. Jeg blir alltid småirritert, synes det er skammelig tidlig, men ender alltid med å kjøpe og smake allikevel siden jeg skal holde liv i bloggen. Jeg oppdaget også de kule retroetikettene fra Lilleborg, fikk produkter fra Smart365-serien til Ica. Jeg prøvde også den superenkle pannekakemixen fra Maizena. Og så kom Tango til Norge! 😛

Her finner dere resten av innleggene fra oktober.

lano

Smart365

Maizena pannekakerøre

Tango orange can

Tango orange

I november jobbet vi oss godt nedover listen med juleprodukter og sørget for å holde omsetningen til Gilde oppe. Det ble også mye godt julesnop.
Resten av november kan dere finne her.

Julepølse Gilde 1 4

Juleskum fra Brynild

I desember ble det mindre blogging. En travel måned for alle, og så ble det juleferie. Smakte mer julesnop og prøvde hjelpemidler til julebaksten.

Desemberinnleggene finner dere her.

Pynteglasur

Smelt frta Freia

Våre beste medisterkaker

Igjen må jeg si tusen takk til alle som har sendt meg produkter i 2013, til dere som tipser meg om nyheter og ikke minst til alle som leser bloggen jevnlig.
Som dere vet har jeg ikke anledning til å blogge hver eneste dag, men ser at dere fortsatt titter innom regelmessig. Og det er veldig artig.
Og til dere som stadig er redde for at jeg ikke skriver det jeg virkelig mener når jeg nå får tilsendt noen av produktene, så kan dere ta det med knusende ro. Liker jeg ikke det jeg smaker blir det slakt. Uansett om det er tilsendt eller kjøpt. Og jeg kjøper fremdeles majoriteten av produktene jeg skriver om selv.

Gleder meg til å se hva som dukker opp i ukene som kommer!
Hva var ditt favorittprodukt i 2013? 🙂

Consuming_s

2 thoughts on “Klar for 2014”

  1. Så kjekt med en aldri så liten produktkavalkade fra året som er omme. Vi er vel alle travle, så alle innleggene med produktomtaler og nyheter hadde jeg ikke fått med meg tidligere. Du har virkelig rommet mangt og mye i løpet av året. Nå ser jeg fram til å følge deg nok et år, og håper på mang en spennende nyhet med anmeldelse fra deg. Det er ikke få produkter jeg har kjøpt etter å ha lest bloggen din. 🙂
    Ønsker deg et riktig godt nytt bloggår!

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding. Ja, det blir spennende å se hva som lanseres i tiden som kommer. Riktig godt nytt bloggår til deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.