Dent Oi Piña

Kom over en ny pose Dent på Narvesen på lørdag. Dent Oi Piña fra Brynildgruppen.
En stor, syrlig pastill med smak av ananas og kokos. Spennende!
Dent Oi

Umiddelbart tenkte jeg sol sommer og ferie når jeg så posen. Så grønn og frisk! Og navnet bidrar selvfølgelig sterkt til å opprettholde ferieassosiasjonen. Ah, nesten så jeg hører palmesus inne i hodet mitt – til tross for at det høljer ned sludd ute her nå.

Dent Oi Piña

Det luktet kokos når jeg åpnet posen. Solkrem og Malibu 😉 Og pastillen smaker akkurat slik man tror den skal gjøre. Umiddelbart etter at man har puttet en i munnen er den ganske så syrlig. Nesten så jeg måtte rynke brynene litt. Men på en god måte altså. Når det sure «sukkeret» (som visstnok heter kandering) er oppløst, kommer smaken av litt kokos og mye frukt fram. Hadde trolig ikke klart å spesifisere at det var ananas om jeg ikke hadde visst det, men det smaker fruktig, godt og ganske barnevennlig. Som en snill Piña colada uten rom 🙂

Dent Oi Piña 2

Jeg liker å alltid ha pastiller i en eller annen form i veska eller jakkelomma, så jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjøpe disse igjen.
Er det flere som har smakt?

Gjenkjøp: Ja

 

1 thought on “Dent Oi Piña”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.