Blueberry Muffin tea fra Lipton

Mens jeg venter på flere nyheter, kan jeg jo fortelle om denne teen. Blueberry Muffin tea fra Lipton.

Lipton tea Blueberry Muffin

Ble tipset om den allerede i høst og knipset da bilde av den i hyllen på Ultra. Kom imidlertid aldri så langt at jeg kjøpte den, men så var jeg heldig å få tilsendt ei pakke noen uker senere. Har drukket en kopp i ny og ne siden da, men altså ikke kommet så langt at jeg har skrevet om den.

Blueberry Muffin fra Lipton åpen boks

I utgangspunktet synes jeg denne ideen er litt pussig. En te som skal smake muffins? Hva er galt med å holde seg til ordinær fruktte? Men igjen, det finnes jo utallige tevarianter, så for å klare å skille seg ut, og komme på noe aldeles nytt må man være kreativ. Ha, fikk egentlig umiddelbart assosiasjoner til Charlie og sjokoladefabrikken da jeg så denne. Dere vet der Willy Wonka holder på å finne opp en tyggegummi som inneholder smakene av et helt måltid. Som Violet Beauregarde stapper i munnen og som fører til at hun blir blå og forsvinner ut av fabrikkomvisningen. Er dere med?
Antagelig fordi en kopp te ikke skal smake kake, men kun te.  🙂

Blueberry Muffin fra Lipton bag

Denne teen luktet fruktig, skogsbæraktig og litt søtlig med en gang man puttet posen i vannet. Lukten fikk meg til å tenke på disse skogsbærene man finner i smågodtstativene. Disse røde og blå små kulene.

Den smaker selvfølgelig også fruktte. Og den er god. Mild og fin. Men jeg hadde ikke umiddelbart kjent igjen smaken av blåbær om jeg ikke hadde visst at det var det det var. Men jeg er ingen te-ekspert. Andre ville kanskje kjent igjen smaken med en gang. For meg kunne det like gjerne vært andre bær. Den lukter veldig fruktig hele tiden, men også søtt på en slags frisk måte.

Lipton tea Blueberry Muffin i kopp

Uansett hvor mye jeg legger godviljen til kjenner jeg ikke noe muffinssmak altså. Den lukter kanskje en anelse deigaktig, slik det lukter av muffinsrøre før man heller den i formene, men det smaker ikke slikt. Jeg ville nok heller si det smaker litt fyldig frukt. Men teen er helt okay den altså. Som sagt, mild og god. Faktisk slik at jeg tenker at tedrikkende barn sikkert ville like den. Jeg tar meg gjerne en kopp av den innimellom, men tror nok ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen. Velger heller annen fruktte.

Er det noen andre som har testet ut denne? 😛 Tipper den forsvinner fort – om den ikke allerede er borte?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

8 thoughts on “Blueberry Muffin tea fra Lipton”

  1. Jeg har ikke testet den, men jeg har testet den med jordbærmuffin smak, den er helt okej, jeg er i grunn ingen te-person, men jeg ER en muffin-person så jeg ble fristet til å teste den da 🙂 Den kommer jo i vaniljekaramell smak også blant annet, lurer på om den er god… Men jeg er enig i den at det ikke smaker muffins, det smaker det bæret det skal være, og så søtt og litt vanilje. Kanskje det er vaniljen som skal være muffinsen?

  2. Jeg likte denne jeg! Synes faktisk den roet ned søtsuget litt. Har ikke smakt de to andre da, men er spent på å høre hva du synes 😀

  3. Jeg drikker mye et og elsker å prøve nye. Denne teen syntes jeg var skikkelig grusom. Den er faktisk det verste jeg har smakt innen te. Kjøpte den i høst, tok én pose og den står fortsatt i skapet. Tror jeg like gjerne kan kaste den etterpå 🙂

  4. Jeg er en te-elsker, og denne står fast i kjøkkenskapet mitt. 🙂 Den luktet blåbærmuffins, og smaken er herlig om man har nok sukker/sukkerpiller i. Jeg bruker av og til litt melk for å få smaken mer rund.

    Veldig god.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.