Yoghurtnøtter fra Den Lille Nøttefabrikken i ny drakt

Når det er lansering av nye varer, er det jo også alltid en del eksisterende produkter som får en liten make over. Ny type emballasje, nytt design, ny størrelse osv. Noen legger ikke merke til sånt overhode, jeg ser det stort sett med en gang. Og jeg synes det er nesten like moro som å oppdage helt nye produkter. Men bare nesten.

I dag gjorde jeg en slik oppdagelse. Som dere kanskje har skjønt er jeg glad i nøtter, og yoghurtnøttene fra Den Lille Nøttefabrikken er en av mine absolutte favoroitter. Skulle i farten nappe med meg en pose på Meny i dag, da jeg spottet noe new and improved litt lang bak i hylla. Og for en flott royal farge!

Antagelig var det ikke meningen at disse skulle fram før 17. februar, men de sto nå der da. Lekker!

Den lille nøttefabrikken yoghurtnøtter

Ha-ha, måtte kjøpe med meg begge to. 😛

Det jeg stusset litt over var det den nye posen inneholdt bare 90 gram, mens den gamle hadde 100. Er det et knep for å kunne beholde gammel pris tro? Hvis jeg ikke hadde kjøpt med meg begge to hadde jeg antagelig ikke lagt merke til det. Uansett, gode er de!
Og det som er så bra, er at den nye posen har en zip lock-stripe øverst. Så bra! Liker så godt disse posene som kan åpnes og lukkes!

Gleder meg til å se hvilke andre varer som dukker opp i ny emballasje. Si i fra hvis dere ser noe da.

Consuming_s

 

Yoghurtnøtter

2 thoughts on “Yoghurtnøtter fra Den Lille Nøttefabrikken i ny drakt”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.