Vissen vårløk

Argh, blir så irritert når jeg kommer inn i butikken for å kjøpe vårløk, og alt de har er noen visne, daffe, daue kvaster.

dau vårløk 1

Ønsker meg friske grønnsaker.

Consuming

5 thoughts on “Vissen vårløk”

  1. Utrolig kjipt! Men jeg vet noe verre, å kjøpe to mangoer til 40 kroner, for å finne ut at begge er brun inni…skulle gått tilbake til butikken, men gjør jeg det…..nope….blir bare med snakket… Men det kan jo ikke en gang de i butikken vite om! Det burde vært en gjennomlysnings-maskin ved siden av mangoene:) Kos det i førjulstiden:)

    1. Ja det er skikkelig kjedelig! Jeg går heller ikke tilbake, er for mye styr, men burde jo egentlig gjøre det! Fin førjulstid til deg også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.