Våre beste medisterkaker fra Gilde

Vi fortsetter å kose oss med deilige ferdigkjøpte førjulsmåltider fra Gilde vi, og har nå smakt Våre beste Medisterkaker med fløte.

Våre beste medisterkaker

Jeg så produktet på hjemmesiden til Gilde for en stund siden, men har ikke klart å finne det i butikk før nå nylig. Har tittet på Ultra og flere Meny’er, men det var til slutt i kjøledisken på Rema 1000 det dukket opp.
Dette er altså et beger med 10 ferdigstekte medisterkaker med fløte, og i følge Gilde har de høy kjøttandel og ekstra god kvalitet . De kan lett varmes i ovnen eller i sausen.

Medisterkaker

Joda, gode disse her, men jeg kjente ikke så mye forskjell fra de andre medisterkakene til Gilde. Ok, de er litt mørkere i fargen, og kanskje bitte litt grøvre å bite i, men hadde jeg ikke visst at de skulle være det, hadde jeg ikke tenkt over det.

Middag

Middagen var god den, og hvis vi rekker å skvise det inn på middagslista en gang til før jul kan det godt hende det blir gjenkjøp.
Flere som er glade i farsekaker? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

 

8 thoughts on “Våre beste medisterkaker fra Gilde”

  1. Jeg er veldig glad i farsekaker, spesielt medisterkaker 🙂 Har stått på Rema 1000 og holdt denne pakken i hånda et par ganger, for så å legge den tilbake…. Litt skeptisk til at de er grovere, men etter å ha sett dette innlegget tror jeg jaggu meg jeg skal ta med en pakke neste gang 🙂

    Ha en fin dag 🙂

    Hilsen Kate 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.