Magic Style Brush fra OBH Nordica

Nå og da får jeg som dere vet tilsendt produkter fra LikenShare til testing. Og innimellom er det artig å prøve andre produkter enn de som tilhører kategorien dagligvarer eller snop. Og nå har jeg vært så fantastisk heldig å få tilsendt en Magic Style Brush fra OBH Nordica.

Bjørn Axen tools

I følge produsenten har det aldri vært enklere å få samme resultat selv som hos frisøren. Børsten skal ha et unikt 2-i-1-system, nemlig vanlig rundbørste og stylingverktøy i ett. Krøll og form, man kan altså bestemmer selv. Okay, må si jeg gleder meg veldig til å få til det. 😉
Jeg har hatt langt og halvvlangt hår nærmest hele livet, så dette passet i grunnen veldig fint. Ettersom alderen blir høyere og høyere blir imidlertid hårlengden kortere og kortere. Orker ikke prøve å være sånn krampaktig ung. Men jeg har enda ikke kort hår, vil betegne det som halvvlangt, så jeg valgte børstevarianten på 38 mm. Den finnes også i 30 mm og 45 mm.

Bjørn Axen tools 3

Her er OBH Nordicas egen liste med produktfacts:

Unik børste med integrert varmesystem og keramisk tourmaline beleggBjørn Axen tools 5
♦ Unikt 2-i-1-system – rundbørste og stylingverktøy i ett
♦ Styler og tilfører håret glans i hvert børstedrag
♦ Ioniseringsfunksjon for maksimal glans og minsking av statisk elektrisitet
♦ Børstene finnes i tre størrelser: 30 mm, 38 mm og 45 mm
♦ Roterende ledningsfeste
♦ Ekstra lang ledning: 2,8 meter

Klikk her for oversikt over andre Björn Axén-produkter fra OBH Nordica. 

Sammen med børsten fikk jeg som dere ser også tilsendt Björn Axén hårprodukter. Det ene er Björn Axén Smoothing Cream som skal beskytte håret mot slitasje fra varmen når man bruker krøllbørsten. I tillegg forbereder den håret til å formes. Nice.
For at den fine frisyren skal holde ekstra lenge og få en vakker glans, skal man så benytte Björn Axén Fixing Hairspray.  Okay, da får jeg prøve det også. Denne sprayen skal minimere risikoen for at frisyren skal endre seg, og håret skal få en fin glans samtidig som det beskyttes mot UV-stråling.

Skal komme med et innlegg om hvordan den virker om ikke så lenge. I mellomtiden kan dere titte på skrytevideoen nederst her og se hvor flott man kan bli…. 😀

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.