Julemix fra Brynild

Mmm, jada. Vi har selvfølgelig testet årets julepose fra Brynild. Det er desember, ergo er det lov. 😛 Fikk posen i posten tidligere i høst og har vært standhaftig nok til å la den ligge fram til nå. Out of sight, out og mind, he-he. Har hatt den i matkjeller’n. Sammen med hvetemelet, sukkeret og hermetikken.

Julemix fra Brynild

Likte designet på denne posen. Friskt, rent og tiltalende. Dessuten har den en slik praktisk zip lock-funksjon øverst, slik at man får lukket posen ordentlig dersom man ikke gumler i seg alt innholdet på en gang.

Julemix

Og selvfølgelig likte vi innholdet i posen også. Her finnes kjente, klassiske Brynildbiter. Gelefigurer ( ingen pose uten, eller hur?), lakrisbåter, rene sjokoladefigurer, juleskum og bringebærhjerter. Og det som er bra her er at bitene ikke er for store. Juleskummet kommer i passende enheter, mjuke med akkurat passe motstand for tennene, og de forsvant først sammen med sjokoladefigurene. Så fulgte resten kjapt etter. Lakrisbåter er noe jeg ikke spiser så ofte, men jeg må si jeg synes det er veldig godt. Bringebærhjertene, altså sjokoladehjerter med bringebærgele inni, var det eneste som ikke forsvant på et blunk. Jeg var den eneste som likte dem.
Julemix fra Brynild i skål

He-he, det står så fint «Familiens godtepose» øverst på posen her, men her ble det mer «barnas godtepose». Det tok ikke lang tid å fortære innholdet.♥

Julemix som smaker godt

Tror ytterligere beskrivelser her er overflødig. Dere kjenner innholdet til Brynild, og det er trygt, klassisk og velsmakende. Og jeg har allerede en ny pose liggende, så gjenkjøp er foretatt.
Hvordan er det med dere folkens? Flere som har unnet seg en slik pose enda? 😉

Gjenkjøp: Ja

Consuming

4 thoughts on “Julemix fra Brynild”

  1. Denne stod framme hos svigermor sist, og skåla ble tømt rimelig fort av både små og store 🙂 Har kjøpt inn til helgas kos, og det spørs hvor mye som er igjen i posen mandag morgen…

  2. Synes ofte det er overflod av gelefigurer i disse posene? Altfor mange.. Hvordan var bringebærhjertene her vs de til Minde?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.