Snail Mail – Baba de Caracol

Litt uventet dukket det opp en pakkelapp i posten til meg her tidligere i uken. Kunne ikke komme på noe jeg hadde bestilt, eller noe jeg hadde samtykket til å teste, så lurte jo litt. En oppklarende mail fra LikenShare dukket opp, og jeg har da altså fått tilsendt Baba de Caracol-produkter til testing. Dette er jo produkter veldig på siden av det jeg pleier å skrive om, men la gå. Som litt sliten småbarnsmor i slutten av 30-årene sier man ikke nei takk til påståtte vidunderkurer som kan utrette mirakler for huden… øøh… 😉

Har fått tilsendt Regenerating Cream og Active Gel.

BABA DE CARACOL

Til dere som ikke har hørt om dette før, kan jeg fortelle at det er sneglekrem. 🙂 Eller sagt på en bedre måte: «Baba de Caracol er mirakelmiddelet som ble oppdaget ved ren slump. Når man i Chile begynte å avle snegler for eksport til det franske kjøkken, merket arbeiderne raskt at huden på hendene ble glattere og mykere.» Produktene inneholder altså snegleserum… Kjenner jeg er meget skeptisk i utgangspunktet altså. Humbugradaren har allerede begynt å gjøre utslag. Hmmm.

Det er helt uaktuelt å legge ut før- og etterbilder av fjeset mitt, har slett ikke behov for den typen eksponering på bloggen. Ha-ha, hadde vært helt komisk med slike bilder. Skal definitivt spare dere for det. Men skal for all del prøve produktene og komme med en skriftlig oppsummering til dere.

IMG_2273

Siden jeg hentet pakken i dag, og nettopp har åpnet esken har jeg bare så vidt tatt en titt, men denne kremen imponerte meg ikke akkurat konsistensmessig. Visst var den veldig lett, mistenkelig lett? – men den virket ikke videre eksklusiv. Minnet kanskje om noe man kunne bestilt fra Select-katalogen på 80-tallet. Finnes den forresten enda? Kan godt hende kremen er god altså. Og serumet i den høye flasken luktet i hvertfall veldig godt!.

Skal selvfølgelig prøve produktene ordentlig, og komme med en seriøs vurdering siden. 🙂

Er det kanskje noen som allerede har noen erfaringer eller tips å komme med til meg?

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.