Majones med Wasabi fra Hellmann’s

Husker dere innlegget om Majones med Chilli fra Hellmann’s? Vel, jeg har vært så heldig å få tilsendt en majonesvariant til fra Unilever Food Solutions. Nemlig Mayonnaise With a hint of Wasabi fra Hellmann’s.
Hmm, pussig at det plutselig har blitt så hipt å lage mat med Wasabi. Var jo det i en av påleggssalatene fra Denja som jeg skrev om for en stund siden også.

Majones med wasabi

grønnfarge

Dette blir ikke så lange innlegget, da majonesen beklageligvis ikke var noe for meg. Var skeptisk i utgangspunktet, kanskje mest grunnet det visuelle inntrykket, vil ikke påstå at den kalde grønnfargen fungerte som appetittvekker. Smaken var litt snodig. Vanskelig å beskrive. Kjente wasabitendensen, men hadde trolig ikke klart å identifisere smaken i en blindtest.  Men man kjenner lett at det er noe der. Noe som forstyrrer den ordinære majonessmaken. Den smaker litt sterkt, kanskje hen i mot bittert, men jeg likte det ikke. Det tok for mye fokus fra kjøttpålegget mitt i steden for å være et supplement og bidra til helhet. Jeg fullførte ikke brødskiven.

brødskive med wasabimajones

Vil som sist gi pluss for praktisk og renslig flaske, men det blir dessverre ingen gjenkjøp av denne.

Hva med dere? Noen som liker mat med wasabismak? Hva blir det neste man tilsetter wasabi tro? 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming

4 thoughts on “Majones med Wasabi fra Hellmann’s”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.