Kremet Kyllingsaus fra Knorr

Ikke noe juleprodukt i dag, men en middagssaus til fra Knorr.
Nå har vi nemlig smakt deres Kremet Kyllingsaus, slik ser den ut:

Kylingsaus fra Knorr

Kylingsaus fra Knorr

Litt komisk, men jeg er usikker på hvordan jeg skal beskrive smaken her. Er enig med en av jentene mine som mente den smakte… saus 🙂

Den smakte ikke kylling, men passet veldig godt sammen med kylling. Ikke for salt heldigvis og den tok ikke fokus vekk fra de andre smakene. Synes heller den forsterket dem og således må man vel si at sausen gjør jobben sin. Mener jeg kunne ane et snev av pepper, og kanskje noen urter, men den var langt i fra sterk. Det er mer smak i den enn mange av Toros sine sauser synes jeg, mer voksen smak og kanskje mer europeisk? Synes det er gjengs for de fleste av sausene fra Knorr. Skjønner dere hva jeg mener?

Kylingsaus fra Knorr som koker

Den er glatt og ganske tynn i konsistensen, så jeg ville ikke kalt den kremet dersom jeg skulle navnsette den. Men den var glatt og delikat og akkurat passe sausete til en hverdagsmiddag.
(Blæh – er det ikke ekkelt med sånne feite, glinsende sauser der fettet nesten skiller seg som et lag på toppen? Fyldig og kremet er greit, men blir det for fett (sånn som man likte i gamledager) blir det for udelikat og hele måltidet trekkes ned. Uææ, man kan nesten kjenne hvordan blodårene tettes igjen av sånne gammeldagse sauser. Denne var heldigvis ikke sånn på noen måte, puh. 😛 )

Kylingsaus fra Knorr til middag
Kan godt være at jeg kjøper denne igjen. Som tidligere nevnt liker jeg sauser som kun skal tilsettes vann, og ikke krever fløte eller andre ingredienser jeg ikke har i huset til vanlig. Og jada, vet jeg burde laget mine egne sauser fra bunnen, men sorry, det blir ikke alltid sånn midt i uka. Dere vet – tidsklamma… 😉

Gjenkjøp: Meget mulig

Consuming

tilsendt produkt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.