Julestjerner fra Kims

Tidligere i uken kjøpte jeg en pose med Julestjerner fra Kims, klarer jo ikke gå forbi en snacksnyhet, men har faktisk latt den ligge i skapet helt til fredagskosen startet etter sushien fredag kveld. 🙂 Snacks midt i uka er tross alt ikke lov her i huset. Flere som har spottet denne posen i butikken nå? Jeg kjøpte min på Meny.

kims julestjerner

Mmm, fristende. 😛

åpen pose med kims julestjerner

Man har stort sett alltid en bevisst eller ubevisst forestilling om hvordan et produkt smaker før man faktisk tester det ut. Her var jeg positivt innstilt i utgangspunktet, og ble heldigvis ikke skuffet. Dommen var enstemmig hos store og små. De var ganske enkelt veldig gode. Salt snacks uten noe dilldall. De var lette, luftige og porøse, nesten så de smeltet på tungen. «Dødsgode», sa Guro. 🙂
Det er ikke bare julestjerner i posen, men også noen kuler og måner. Koselig det. Det var faktisk ganske mye innhold i posen også, sjelden man blir overrasket den veien. Det er som oftest motsatt.

fredagskos
Vanligvis holder jeg en knapp på Maarud fremfor Kims på snackfronten, men nå om dagen er jeg litt pro Kims. Ser at de faktisk også har frisket opp hjemmesiden sin. Bra de kvittet seg med den stusselige svarte fargen. Gjorde siden deres alt for trist og mørk. Blir forresten spennende å se om det dukker opp noe juleprodukt fra Maarud når det nærmer seg desember. Jeg har verken sett eller hørt om noe enda. Noen av dere som vet?

Disse blir det nok gjenkjøp av før jul. 😀
Flere som har smakt og lot seg begeistre?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

4 thoughts on “Julestjerner fra Kims”

  1. Skal prøves en eller annen gang, faktisk så minner posen om noe med paprika smak, men det har helt sikkert en sammenheng med at den har en rød julefarge, kan jo se at det står «salt» der. Elsker salt snacks så denne går nok hjem, ja 🙂

  2. Maarud har jo disse familie-posene med riflet potetgull i salt, paprika og salt & pepper. Så vidt jeg vet er det juleproduktet til Maarud. Jeg har sett dem på Meny 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.