Julesnop

Da jeg gikk inn på Meny i dag ble jeg møtt av så mye julesnop at jeg nesten måtte rygge litt. Nå har de virkelig satt inn støtet! Og bevares – det har jo blitt november. Sjokkselgerne av glinsende rød papp sto velplassert rundt om i lokalene. Så fullstappet med sukker at jeg nesten kjente vemmelse. Men bare et lite sekund. Begeistringen over å oppdage noen nyheter innimellom klassikerne overtok raskt, og jeg måtte snike fram telefonen og knipse noen bilder.

Denne innpakningen må da være ny?

Julenonstopsjokolade

Og denne er definitivt ny.
-Men tror ikke jeg kjøper den siden jeg ikke var så begeistret for de andre posene med Freias Venner.
(Regner med at den erstatter denne gamle greia?)

Julevenner

Denne julemixen fra Brynild gleder jeg meg veldig til å smake!

Brynild julemix

Og denne skal definitivt smakes!

Julemix fra Minde sjokolade

Se, en gedigen pose jule-M. (Ha-ha, fant et gammelt innlegg om denne her)

jule m

Men trenger vi virkelig en pose størrelse XXL med NonStop?

xxl nonstop

Appelsinsjokoladen er på plass som alle tidligere år. Egentlig forbinder jeg den mest med påske…

appelsinsjokolade

– og julekulene er her. Er ikke så glad i dem. 😮

julekuler

For mye av det gode?

Mye forskjellig

after eight og venner

Sfinx konfekt

Men vet dere hva? Jeg kjøpte ikke med noe snop jeg. Ikke i dag. Men jeg vet at jeg kommer til å smake på en del av dette i ukene som kommer altså. I dag ble det imidlertid heller druer. 😛 Og de var passe crispe og ikke for sure. Allikevel må jeg spørre, er det noe her dere skal smake på folkens?

Consuming

druer

16 thoughts on “Julesnop”

 1. Åh, sjokoladekulene er jo SÅ gode! De eneste som er bedre i samme kategori er tilsvarende produkt fra Anton Berg, de som bare er ren sjokolade og ikke er innpakket en og en. Gjett hvem som fikk innmari lyst på sjokolde en onsdags formiddag..

  1. Og appelsinsjokolade, selvsagt! Hurra!! Sånne blandingsposer kjøper jeg av en eller annen grunn cirka aldri, de fenger meg ikke helt, men Minde sin ser ut til å være verdt et forsøk 🙂

 2. Appelsinen skal kjøpes inn, det er min favoritt selv om jeg også forbinder den ganske mye med påske. Og så Jule-M som skal brukes til å bake med. Ooooog Ferrero Rocher og Mozart Kuler… noen ganger lurer jeg på om jeg egentlig har en mental alder på 90..

 3. Det var (for) mye. Ikke så mye som fristet, men M med julefarger ser bra ut. Og en eske Sfinx blir det før jul (håper på salg, som det ofte er). Ellers var det litt utenlandsk der som ser morsomt ut, men koster vel en del. Selv riser jeg til Berlin før jul for å sikre meg litt utenlandsk snop, mest marsipan. 🙂

 4. Ja vi trenger Nonstop XXL!

  Her skulle vi pynte pepperkakelandsbyen for et par år siden, og kjøpe den største posen vi fant. Mengden var det ikke noe å si på, men utvalget derimot… Vi fant tre grønne, null røde, og ellers bare de ujulete fargene. Pyntingen måtte utsettes og ny pose kjøpes inn neste dag. Skuffende. (skuffelsen gikk riktig nok litt over når vi fikk en hel pose å smake på i stedet for bare de ødelagte…:)

 5. Ja, her var det mye julesnop på en gang, ja! 😉 Jeg har ikke smakt noe julegodt så langt, men syns det var mange søte poser her! Hehe, julebrus kjøpte vi forrige helg da…! 😉

 6. Julemixen fra Minde er helt grei. Spiste halve posen, bitene med moccasmak og bringebær fikk ligge igjen.

  For de som liker is fant jeg tre nye bokser fra Hennig-Olsen i går med julesmak: multer, creme brulee og nøtter/sjokolade. Prøvde de to første, veldig gode med skikkelig fløte og eggeplommesmak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.