Juleskum fra Brynild

Jeg var så heldig å få tilsendt en fristende pose med Juleskum fra Brynild for en god stund siden.
Og endelig kunne vi smake!

Juleskum fra Brynild

Gjett om vi har gledet oss og ventet, men planen var altså å la posen ligge til den var på plass i butikkene. Og det er den nå! Juhuuuu. Se, her er den på Mega. (Og ja, vi klarte å vente!)

juleskum i butikken

Dere som har lest bloggen en stund vet jo at jeg er superglad i all slags juleskum. Og påskeskum. Og helårsskum. Derfor var dette garantert å bli suksess.

Juleskum fra Brynild 3

Skummet er faktisk ikke så søtt på smak at det blir kvalmende. Det er heller friskt og fruktig. Det har smak av bringebær og mild ananas, og kjennes faktisk en anelse syrlig også. Selvfølgelig på en søt, skummete og litt vennlig måte. Konsistensmessig er også alt på stell, det er passe seigt, og gir en lett fin motstand når man tar en bit. Og så klart er det koselig at bitene er formet som ulike juleobjekter.

Juleskum fra Brynild 2

De små og jeg var veldig enige om at dette var supergodt.
Fikk beskjed om at jeg måtte kjøpe det hundre millioner ganger igjen. ♥
Skulle jeg kommet med et lite utviklingsønske for neste jul, måtte det blir at skummet kom i litt mindre enheter. Det vet jeg at Brynild kan 😉 Da hadde det blitt mer å dele i posen, og bitene var kanskje litt voldsomme for minstemor her. Men dette er jo bare minor details. Juleskummet var digg, tusen takk!
Mange gjenkjøp uten tvil – er dere enige? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

3 thoughts on “Juleskum fra Brynild”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.