Julemix fra Minde Sjokolade

I helgen klarte vi ikke dy oss lengre. Vi måtte teste en julesjokoladepose! -Dessuten sier jo Minde selv: Det er lov å la seg friste til en prøvesmak før jul… Ha-ha, og vi er vel ikke akkurat vanskelige å overtale!

Minde Julemix

Julemix fra Minde Sjokolade inneholder altså melkesjokoladefigurer, bringebærhjerter, karamellbiter, mokka og marsipan med nougat. Jeg liker at de har bilde av hver bit på siden av posen. Så kan man lettere holde oversikt over innholdet.

minde julemix siden

Egentlig ble smakingen her en smule komisk. Jeg holdt nemlig på med litt rask ryddig og ordning på kjøkkenet etter at jeg hadde satt frem skåla på bordet, og da jeg kom inn igjen i stua og trodde vi skulle sette oss og kose oss….vips….  Der var skåla halvfull allerede ja. Bra jeg hadde tatt bilde først.

Minde sjokolade,

Jaja, fint at de små likte innholdet. Den inneholder ganske mange figurer av ren sjokolade og det er jo alltid en vinner. I tillegg er karamellbiten veldig god synes jeg. Liker at den ikke for klissete eller rennende. Den har akkurat nok karamell til at det kjennes, men ikke så mye at det blir kvalmende. Skulle ønske det var flere av den i posen. Bringebærhjertene var også veldig gode, men skulle ønske de var litt større. 😀

Julemix fra Minde

Akkurat som i de andre sjokoladeposene til Minde finner vi også her en bit i egen innpakning. Marsipan med nougat. Lurer fortsatt på den greia der. Stadig like snodig… Akkurat marsipan og nougatkombinasjonen er jeg ikke så veldig glad i, men hvis dere lurer kan jeg opplyse om at smaken er fersk, velkjent og klassisk.

marsipan nougat

Jeg har hatt en liten utvikling i sjokoladesmak det siste året, og fått mer og mer sansen for mørk sjokolade. Så at alle de mørke bitene lå igjen i bunnen til slutt var helt OK for meg. 😉 Så slapp jeg å dele dem med noen når det endelig var min tur til å sette meg ned og slappe av litt. Liker Minde sin mørke sjokolade bedre og bedre – viktig at ikke smaken er for bitter.

Oppsummert kan jeg fortelle at denne posen skapte jubel og begeistring i stua og at det helt sikkert blir gjenkjøp. 😛
Noen som ble fristet?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

2 thoughts on “Julemix fra Minde Sjokolade”

  1. Måtte prøve denne etter å ha lest om den her og jeg ble veldig positivt overrasket! Er (som jeg har nevnt før) ikke største Minde fan, men denne var kjempe god og blir absolutt vår julefavoritt! (Og er enig i at hjertene bør være større 😉 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.