Julekakemikser fra Møllerens

Forrige lørdag kom jeg over denne pallen på Meny; en stor stabel julekakemikser fra Møllerens.

julekakemixer2

Her har de altså kakemikser med både kokosmakroner, nøtteroser, kakemenn og kransekakestenger. Og nesten alle skal kun tilsettes vann. Så utrolig lettvint og greit da. Fant også de samme i hylla på Rema.

julekakemixer fra møllerens

Husker i fjor at Mors hjemmebakte-serien til Idun hadde et tilsvarende konsept med pepperkaker, serinakaker, brune pinner, kakemenn og julekake. Slik så de ut ↓ – har ikke sett noe til dem i år. Har noen av dere? Ingen suksess kanskje?

Julekakemikser fra Idun

På en del områder er jeg ganske konservativ. Kall meg gjerne gammeldags. Jeg er voksen, har en god porsjon husmorære, og akkurat å bake liker jeg faktisk å gjøre fra bunnen av. Selvfølgelig gjør jeg unntak når jeg tester nylanserte bakemixer, bloggen må jo holdes i gang, men sånn ellers pleier jeg faktisk å holde på med desilitermål og bakevekt og bake ordentlig. På andre områder supplerer jeg gjerne med raskere løsninger i glossy emballasje. Hvem gjør forresten ikke det i våre dager? Og spørsmålet går først og fremst til småbarnsforeldre i full jobb som vet hvorfor tidsklemma oppsto som begrep. Hmm, en liten digresjon der.

Som dere sikkert har forstått kjøpte jeg ikke med meg noen av kakemikseskene fra Møllerens denne gangen. Synes fortsatt det er aaaalt for tidlig å bake julekaker, noe må da spares til desember. Jeg kan ikke ha julekaker, verken fra miks eller ordentlig baking, liggende i kakeboksen fra nå og fram til jul!? For vi vet alle at de ikke hadde blitt liggende i kakeboksen. Og å spise julekaker fra midten av november og fram til jul er helt uaktuelt. Det kan imidlertid hende jeg kjøper en av pakkene for å teste ut for testens del når det nærmer seg jul. Kan tillate meg å fire på noen prinsipper i nysgjerrighetens navn, og for å sikre innhold til en ny bloggpost. Vi får sjå.
Er det kanskje noen av dere som har forsøkt en av variantene allerede og vil fortelle om resultatet? Var det lettvint? Ble det velsmakende kaker?

Lurer i samme slengen på hva en såpass stor sjokkselger/pall i en matbutikk koster? Noen som jobber med space eller lignende som kan gi meg en liten clue?

Consuming

4 thoughts on “Julekakemikser fra Møllerens”

  1. Jobber ikke i matbutikk men, Nille har jo sjokkselgerene de også, og av min erfaring koster disse pallene mer enn de tjener inn i enkelte butikker, andre butikker tjener det lett inn, sjokkselgerene ligger i budsjettet og butikken går ikke i minus dersom det ikke skulle gå, alt avhenger av produktet, forespørselen og antall kunder.
    I Halden har vi to Nille butikker og den ene selger mye av sjokkselgerene, den andre selger nesten ingenting.
    Regner med at det samme kan gjelde for matbutikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.