Delikate bokser

Dette synes jeg var veldig fresh og lekker emballasje!

julesalater
Har snikfotografert litt på butikken igjen som dere ser, selv om jeg stadig synes det er like flaut. Huff, må snart begynne å gå med løsnese og briller så ikke de butikkansatte kjenner meg igjen i nærområdet her. 😮 Gulp. Jaja, har enda ikke fått kjeft av noen. Og passer på å variere mellom de ulike butikkene…

Men det jeg altså egetlig skulle fram til var at jeg synes juleboksene til Delikat er så lekre!
Rød plastikk er neppe revolusjonerende for noen hva juleemballasje angår, men jeg kan ikke huske å ha sett det så friskt og tydelig i hylla for påleggssalater før. Fristende.

Julewaldorf

 

julesildesalat

Så på hjemmesiden til Delikat (her) at de har lansert to nye påleggssalater nå i forbindelse med høytiden. Julesalat Reker og Egg og Julesalat Røkt Skinke. Jeg har ikke smakt noen av dem enda, men planlegger å teste i hvertfall den med reker og egg når det lakker og lir. Noen som har smakt allerede og kan gi meg en liten review?

Egg og reker fra Delikat2

Enige i at dette var lekre, friske bokser folkens? 😛

Consuming

3 thoughts on “Delikate bokser”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.