Tango orange

You know when you’ve been Tango’d 🙂

Tango orange can

Jeg må vel innrømme at jeg var et lykkelig parabolbarn da jeg var liten. Og som så mange andre så jeg på både SkyTrax, Fun Factory og DJ Kat show. Men i tillegg til å la meg begeistre av Pat Sharp, musikkvideoer, og He-man, ble jeg veldig oppslukt av reklamepausene! Dette var selvfølgelig før vi hadde reklame på norsk TV, så de små snuttene var både informative, en smule eksotiske og ikke minst underholdende! Jeg lærte meg massevis av monologer, dialoger, jingler og slagord utenat. Og siden jeg var ofte i England ble det god anledning til å prøve mange av produktene jeg hadde sett reklame for. Og et som tidlig ble favoritt – og som fortsatt er det, er selvfølgelig Tango!

handle with care

Husker alle de pussige reklamene, der folk ble utsatt for de merkeligste påfunn hvorpå hendelsen ble vist i rewindmodus, og så avsluttet de med det fantastiske slagordet «You know when you’ve been Tango’d». Flere som husker?
Dere kan dermed sikkert tenke dere min oppriktige glede og begeistring da jeg fikk vite at Tango endelig skulle lanseres i Norge! Kjente jeg nesten boblet litt over akkurat som Tangoen selv. Og til dere som ikke har hatt gleden av å smake bør dere gjøre det snarest. De har den på Deli de Luca, og i MIX-kioskene, – og jeg håååper den dukker opp flere steder etter hvert også! Antar at produktbeskrivelse er overflødig for de fleste, men for dere som enda ikke har hatt gleden av å smake, skal jeg komme med en liten karakteristikk. Dette er rett og slett gul brus. En perlende leskedrikk med appelsinsmak og den har den beste smaken. Den er kvassere enn Solo, men ikke så søt som Fanta. Frisk og tydeligere og mer internasjonal. Akkurat når man svelger er det en ørliten tanke bitter, noe som gjør den vel så egnet for voksne som for barn.

Tango orange

Oppsummert har dette altså i årevis vært (og er fremdeles) en soleklar favoritt på alle utenlandsreiser, -hvis jeg er i et land der den selges. Og jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen og igjen her hjemme. Så har dere lest teksten her besvarer egentlig gjenkjøpsspørsmålet seg selv. 😀

Er det flere som liker Tango?

Gjenkjøp: Yes- you bet! 😛

Consuming

5 thoughts on “Tango orange”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.