Pepperkakegifflar fra Pågen

Lurer på hva jeg skal blogge om i desember?! Alle juleproduktene kommer jo nå. Spørs om det må bli bloggpause, eller innlegg om bare gamle varer. Neste produktslipp er jo ikke før i uke 8 heller! Så utrolig lenge til! Jaja, nå har vi i hvertfall smakt på disse: Gifflar gingerbread fra Pågen.

pepperkakegifflar

Ble jo tipset om disse av sjefstipser Elin for lenge siden, men fant dem altså ikke før nå i helgen som var. På Ica. Må tilføye at de siste ukene har vært ekstremt hektiske her i huset, så jeg har verken fått løpt og snust så mye i butikker eller blogget så mye som jeg egentlig har hatt lyst til.

Gifflar gingerbread
Disse smakte…. tamtarata: kanelboller med innslag av pepperkake. Akkurat som forventet. Man kjenner både ingefær, nellik og kardemomme, helt typisk pepperkakesmak. Eller egentlig smakte de mer som pepperkakedeigen enn de ferdigstekte pepperkakene. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i ordinære Gifflar, synes de er litt for deigete. Baker mye heller kanelsnurrene mine selv. Disse var også litt deigete og føltes tunge i magen, og som nevnt i innlegget om pepperkakeboller i 2011, synes jeg pepperkakesmaken bør være forbeholdt pepperkaker. De falt faktisk heller ikke særlig i smak hos medsmakerne mine, dermed blir det ingen gjenkjøp av disse.

gifflar
Gjetter at de ikke kommer tilbake neste år. Hva tror dere? Og kan noen forklare meg hvordan Gifflar klarer å overleve som produkt år etter år? Beats me! 😮

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Husk å følge meg på Instagram folkens; @consumings 

Og på Bloglovin’ får dere updates når jeg poster nye innlegg.

bloglovin

12 thoughts on “Pepperkakegifflar fra Pågen”

  1. Disse gleder jeg meg til å smake! «Alle» sier de smaker pepperkakedeig, og jeg elsker pepperkakedeig. Mye bedre med deig enn ferdigstekte pepperkaker:)

  2. Jeg er ikke sånn superglad i hverken pepperkaker eller Giffler, men må jo si at jeg neste kjøpte den til min mor som elsker begge deler. Pepperkakemannen var liksom så søt. Nesten skummelt hva emballasje kan gjøre :p

  3. Kjøpte denne idag! Synes den var god jeg.. Litt tørre, men smaker som pepperkakedeig og jeg er en av de som små spiser pepperkakedeig når vi har i kjøleskapet! 😉

  4. De som gjør at giflar overlever, er nok skoleelever! Sånne poser var et kjent syn i klasserommet 🙂 men elever er den eneste gruppa jeg kommer på som spiser disse, så jeg lurer i grunn litt selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.