Pastasaus Quattro Formaggi fra Knorr

Dette er ikke noe nyhet, men tenkte jeg måtte lage et innlegg om den for det. Pastasaus Quattro Formaggi med fire oster og urter fra Knorr. Perfekt kombinasjon!

Knorr pastasaus 4 oster

Jeg har lenge nesten utelukkende brukt sauser fra Toro (og noen av de fantastisk gode ferdigsausene fra Mills) når jeg ikke har laget selv fra bunnen. I det siste har jeg imidlertid variert litt med andre produsenter også, helt greit med litt andre smaker. Ble obs på sausene til Knorr igjen da jeg var på Matfestivalen til Ultra i september, hadde liksom glemt dem litt selv om mange av dem er klassikere. Fikk i hvertfall utdelt noen prøveposer der, og se; de hadde en gigantisk Knorrsaccosekk på standen sin! 🙂

knorr

Denne sausen er i hvertfall superrask å lage, og man trenger kun å tilsette vann. Blir alltid småirritert når man må tilsette noen annet enn melk eller vann. Da blir det ikke så lettvindt som en posesaus faktisk bør være. Jeg har f.eks nemlig ikke alltid matfløte i huset – det er sånn som må kjøpes inn til noe spesielt.

Pulveret tømmes i en kjele, man tilsetter vann, koker opp og vips – sausen er klar.

sausepulver

ostesaus
Ikke verdens beste bilde. Fotograferingen gikk litt fort, det var trangt på bordet og vi hadde en liten gjest til middag. Å vente på at jeg tok bilder av maten opplevdes nok som helt meningsløst 🙂

Vi liker denne sausen her i huset. Passe mild, men nok smak til at den ikke blir kjedelig. Fyldig. Kanskje litt salt? -Litt avhengig av hva man kombinerer den med. Man kjenner at den smaker ost, urtene er litt vanskeligere å beskrive. Kjenner litt løk. Kanskje et hint av basilikum. Urtene blir mer som en smaksforsterker egentlig, ostesmaken dominerer. Konsistensen er glatt og kremet, men ikke så tjukk at det blir kvalmende. Men den må spises når den er varm!

tortellini med ostesaus
Jepp, kjapt og lettvint og trygg fin smak. Flere som liker denne?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.