MiddelhavsMix fra Den Lille Nøttefabrikken

Her kommer en liten oppfølger til innlegget om Royal Mix fra Den Lille Nøttefabrikken. Nå har jeg nemlig smakt den andre nye posen fra nevnte leverandør; den som inneholder MiddelhavsMix.

Middelhavsmix

Liker emballasjen på disse mixene. Posene er tette og fine, og lette å åpne. I likhet med den lilla posen, har også denne bilde av alle nøttevariantene på siden, slik at man kan gjøre oppslag om man er usikker på hvilken nøtt man spiser. 😛

Nøttene i posen

Denne blandingen beskrives som «En herlig blanding av nøtter røstet i rapsolje med en unik krydderblanding». Og det er lett å se at nøttene er overstrødd med krydder, og jeg er veldig positiv til å krydre nøtter med noe annet enn salt. Allikevel ga synsinntrykket meg en forestilling om at de skulle være saltere enn de er, så der følte jeg meg bitte litt snytt.

Åpne nøtepose fra den lille nøttefrabrikken

Som dere ser på posen er dette en variert og bra mix. -Og den inneholder tørkede olivenringer. Artig!
Altså en veldig god ide i seg selv, men jeg må innrømme at jeg ikke er over gjennomsnittlig begeistret for oliven. Jeg liker det godt på focaccia, men dere vil aldri se meg sitte og knaske oliven  for kosens skyld. Synes smaken er grei, men der stopper det. Og nettopp det preger nok inntrykket jeg fikk av hele denne blandingen. Synes nemlig at olivensmaken smittet litt mye rundt omkring på resten av innholdet. Kanskje mest akkurat i det jeg tok ei nøtt i munnen og hadde den et nanosekund på tungen. Når jeg fikk tygget litt overtok nøttenes egne smaker raskt. Allikevel når ikke denne til topps på min preferanseskala. Mulig jeg sammenligner litt for mye med den lilla posen også – den var jo super. 😀

Middelhavsmix

I skrivende stund er det fortsatt litt igjen av nøttene her. Selv om jeg for lengst har plukket ut og spist opp alle cashewnøttene. Tror nok ikke det blir gjenkjøp av denne, men for olivenelskere er det sannsynligvis midt i blinken!
Hva med dere? Flere som har smakt?

Ååå, nå kom jeg forresten på min tidligere superultimate favorittmix. Flere som husker denne?
Optimal på tur!!! Innmari synd at den forsvant! 🙁

Favoritt

Hmm, en liten digresjon der altså…

Gjenkjøp: Nei

Consuming

6 thoughts on “MiddelhavsMix fra Den Lille Nøttefabrikken”

  1. De skal ha creds for å ha med oliven i pakken, en smak som veldig mange er kresne for. Tror ikke denne varer særlig lenge på markedet.

  2. Dette er, til tross for tommel ned, noe Olsen nok kunne ha spist seg stor og fet på.

    Gjerne med et glass rødvin til?

    Dersom du minner meg på det, skal jeg sende deg et par bilder fra et par år siden av en nøttemisbrukende smørbukk av en Olsen på besøk hos B.

    Man kan bli kvalm av mindre, for å si det slik 🙂

    Faderullan, nå fikk jeg skikkelig lyst på nøtter…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.