Majones med Chilli fra Hellmann’s

For en drøy uke siden fikk jeg tilsendt blant annet denne spennende flasken med majones fra Unilever Food Solutions. Nemlig Mayonnaise With a spark of chilli fra Hellmann’s. Tusen takk!

Chillimajones

Dette er altså majones med et hint av chilli, og jeg må innrømme at jeg ikke hadde sett den før. Spennende. Utrolig hvor mange majonesvarianter som har dukket opp de siste årene forresten. Husker før når det kun eksisterte vanlig og lett. Vel, denne hadde veldig praktisk flaske. Liker emballasje som gir minst mulig søl og grising. Se for en renslig kork, og siden majonesen oppbevares stående er man hele tiden sikret majones ned mot korken og åpningen. Bra.

hellmann's majones med chilli

hellmann's majones med chilli kork
Jeg prøvde den på et rundstykke. (La mer pålegg på etter at bildet var tatt selvfølgelig.)

hellmann's majones med chilli på rundstykke

Synes denne rev bra i munnen jeg! Kjente mer enn bare et hint av chilli som stakk på tungen. Den var god under roastbeefen min, men jeg fikk ikke helt følelsen av at jeg spiste majones faktsik. Heller noe annet. En slags dressing, kremost eller tilsvarende. Noe sterkt og tydelig som var «i mellom» rundstykket og kjøttpålegget. Antagelig fikk jeg denne fornemmelsen fordi den litt oljeaktige konsistensen med tilhørende smaksinnslag ikke var så voldsomt tilstede. Den var heller glatt og lett, og nesten litt kremet. Men chillien kjenner man definitivt ja. Liker man chilli liker man mest sannsynlig denne. -Og jeg har allerede spist av den flere ganger. 😀 Er dog litt usikker på bruksområdet. Kunne tenke meg å finne ut andre kombinasjoner hvor den kunne fungere, enn bare under roastbeef og skinke. Forslag?

Må på tampen benytte anledningen til å si tusen takk igjen til Unilever for den flotte pakken med vareprøver! Det siste året har jeg fått en del produkter tilsendt, og lager derfor ikke egne innlegg om det på bloggen lengre, men du verden. Dette var helt overveldende. 🙂

Er usikker på om jeg kommer til å kjøpe flere slike flasker, når den jeg har er tom. Men jeg utelukker det ikke, spesielt ikke siden det nærmer seg selskapssesong.
Noen av dere som har smakt? Og som kan komme på flere gode bruksområder?

Gjenkjøp: Muligens

Consuming

9 thoughts on “Majones med Chilli fra Hellmann’s”

  1. Jeg har den på brødskiven sammen med kjøttpålegg 🙂 Liker det lille hintet av chilli.
    Har også gått til innkjøp av Hellmann`s med hvitløk…kjempegod den også. Disse kan brukes ved siden av poteter,kjøtt,på pølser m.m.
    Skal absolutt kjøpe disse igjen 🙂

  2. Har ikke smakt, men ut fra beskrivelsen, kan den sikkert brukes for å sette en liten spiss på f.eks potetsalat og rømmedressing 🙂

  3. Jeg elsker chili, så jeg må definitivt prøve den. Jeg ville brukt den til reker. Tipper den er god i en kylling- eller baconsandwich også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.