Kick sea salt fra Malaco

Etter utallige tips hele den siste måneden, har jeg endelig fått tygget i meg en Kick sea salt fra Malaco. Eller blå Kick som den allerede har blitt hetende på folkemunne.

Kick

Jeg spiser aldri vanlig Kick, verken rød eller den med sitron. Øøøh, finnes den ennå forresten? Gjorde i hvertfall det da jeg var barn. Akkurat den type lakris kan jeg styre meg for. Men når de nå tilsatte havsalt ble det straks mer fristende. Og denne var god den. Fersk og fin i konsistensen, mjuk og ganske mør. Nesten så den smeltet mellom tennene. Ikke seig. Passe saltmengde til at man fortsatt kjenner søtsmaken, men salt nok til at den skiller seg fra vanlig lakris.

Kick sea salt

Kanskje litt pussig at jeg ikke går for gjenkjøp når jeg likte den såpass godt, og årsaken er enkel. Jeg kjøper ytterst sjelden godteri i dette formatet. Her blir det alltid familiepakninger eller større enheter som kan deles, jeg kjøper meg tilnærmet aldri egoenheter av verken sjokolade eller andre typer snop.
Men ja, god var den.  😀
Hva synes dere? Har den kommet for å bli?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

19 thoughts on “Kick sea salt fra Malaco”

 1. JAAAA! Og selvfølgelig finnes gul kick enda!
  Og vet du at den er laget for å spise alene, for det er «ego» lakris 😀

  Elsker kick 🙂 🙂 🙂

 2. Jeg er glad i Kick, spesielt den gule, men ikke ofte jeg kjøper meg en. Hender jeg slenger en oppi vogna når jeg er sulten på handletur og spiser i bilen på vei hjem. 😛 Visste ikke at det hadde kommet en ny variant, så den må jeg selvfølgelig lete opp og prøve etter å ha lest den positive omtalen din. 🙂 🙂

 3. Jeg liker verken rød eller gul Kick, men denne her har jeg spist pinlig mange av allerede…. Jeg elsker den, og håper den er kommet for å bli, meeen jeg mener å ha sett et sted at den er «limited edition»? Har jeg drømt? Mener det var på en Narvesenplakat, eller kanskje ikke i appen…

   1. Hei!

    Så gøy å se at den nye «Kicken» vår faller i smak! Vi er selv veldig fornøyde med den!

    Jeg kan berolige dere om at denne ikke er lansert som noen limited edition, og vi håper at denne kan leve like lenge som de andre variantene!

    Mvh
    Brand Manager
    Malaco Norge

    1. Så hyggelig å høre fra deg! Og takk for opplysningen. Selv om ikke jeg kjøper så mye Kick er det åpenbart veldig mange som gjør det – flere av mine venner også, så flott at den er kommet for å bli. 🙂

 4. Dette er det eneste godteriet i ego variant som er ment for voksne… Jeg liker gul best, har prøvd blå. Kommer helt sikkert til å kjøpe den i gjen. Har ikke tall på hvor mange gule jeg har puttet i meg i bilen hjem fra butikken opp i gjennom årene 🙂 Skal aldri slutte med det heller 😉

 5. Så denne på bordet til en kollega her for et par uker siden og måtte titte litt på den. Når jeg leste det var med havsalt så tenkte jeg æsj så dumt det ikke var salmiakk, men jeg elsker salt så måtte prøve. Åhhhhh så god den var!! Og de kunne lurt meg: følte den var ganske salmiakk (dog svak) -lignende. Fantastik. Kjøpt mange og fortært allerede. Ny favoritt Kick!! Her blir det hoarding hvis dette er LE, men fikke egentlig ikke følelsen av det heller..

 6. Den er fantastisk god!!! Jeg er blitt helt «avhengig» og er overlykkelig over å lese at den er kommet for å bli 🙂 Har vært litt engstelig nemlig, få av butikkene jeg handler i har den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.