Juleprodukter i oktober…

Min mur av moralske prinsipper, og sterke motstand mot å nyte juleprodukter før 1. desember, er som dere trolig har skjønt fra Instagram for lengst revet ned. Knust til støv faktisk. Alt gikk i vasken forrige helg da jeg ikke klarte å motstå flaskene med julebrus fra Hamar og Lillehammer bryggeri. Riktignok produseres den nå av Ringnes, men du verden så god! Regner med at flere har den som sin favoritt!

julebrus fra hamar

Så, på samme handletur, lot jeg meg overtale til å kjøpe Risgrøt fra Fjordland til lunsj. Det var jo lørdag og den hadde så fin emballasje! Pleier egentlig ikke kjøpe ferdig grøt, er jo så lett å koke den fra Ming selv, men innimellom er det greit å jukse litt 😉

risgrøt fra Fjordland

Og jammen fant jeg en boks av de beste figurpepperkakene fra Sætre også. Eeeen boks er vel lov før jul…. Og så flott at disse kakene nå kommer uten palmeolje. Jippi. Leste forresten at det er slutt på palmeolje i ostepopen til OLW også. Fra 1. september.  Yes – helt supert! Er ikke så glad i den der palmeoljen altså.

pepperkaker

Og jammen dukket marsipanhvalene fra Hval sjokoladefabrikk opp i rød boks også. Fin avveksling fra den blå som vi alltid har masse av på jobben. Jepp der ser man hvor mye emballasje betyr for om vi gjennomfører kjøp eller bare går forbi.

julehval

Friste friste.
Og selvfølgelig har det kommet mange, mange flere som jeg har klart å styre unna.

Men jeg har faktisk smakt et juleprodukt til, men siden det er nytt av året fortjener det en egen post.
Den kommer senere i kveld, skal sette meg og skrive det med en gang!

Flere som har sprukket og smakt på julevarene enda? 😛

Consuming

12 thoughts on “Juleprodukter i oktober…”

 1. Hehe, når man først skal «førjuls-jukse» så kan man like gjerne gjøre det skikkelig:)
  Har ikke sprukket enda, men det varer nok ikke lenge, kjenner jeg meg rett. Julebrus er jo såååå godt, og jeg er ikke den som sier nei til en pepperkake eller femten heller;)

 2. Og der sluttet jeg å lese bloggen din.

  …. haha neida. Er fast bestemt på å holde meg til de barnslige tradisjonene mine, som betyr ingen juleting i det hele tatt før 1 desember *sukk*… Og det er derfor jeg også gjerne vil høre om kakemennene, haha. Guilty. Synes det er teist man ser julevarer allerede i september omtrent? Lenge før Halloween ihvertfall. Er nesten så påskeeggene kommer før jul.

  1. Helt enig! Helt tragisk at man kan kjøpe julegodt i høstferien. Skulle ønske produsentene holdt igjen i hvertfall til midten av november.

 3. Har også drukket julebrusen, den er jo så god! Men – på Kiwi her ved meg hadde de rester av den fra julen ifjor til nærmere juni, så jeg har egentlig nå bare hatt et opphold på noen få måneder.. Hadde helt dilla på den da jeg var gravid!

 4. Jeg har, jeg har! *rekke hånda i været*

  Jeg tar det riktignok ikke så tungt, for jeg drikker ikke innmari mye brus og slikt, så da jeg så julebrusen måtte jeg bare gjenoppleve litt juleglede! Mulig det er lite problematisk for meg fordi jeg bobler over av juleentusiasme, og kanskje har en del ekstra å gå på? 😛

 5. Angående julebrusen er du spot on! Min klare favoritt helt siden barndommen. Julemarsipan klarer jeg å holde meg unna, rett og slett fordi jeg ikke liker marsipan 🙂

 6. Digger bloggen din!
  Jeg har absolutt ikkeno imot å kjøpe juleprodukter i oktober, selv om jeg prøver å kjøpe «normale» produkter, da juleproduktene ofte er mye dyrere.
  Og julebrusen skal såklart være brun. Fra CB 😛
  Hva syns du om grøten? Leter etter en god ferdig-grøt (jeg kan jo drømme?) da det bare er jeg i huset som spiser grøt *sukk*.

  1. Så hyggelig 🙂 Grøten var helt grei, men litt for søt og karamellaktig etter min smak. Liker best å koke ordentlig selv. Men jentene mine elsket den, så vi har faktisk kjøpt den en gang til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.