Julemarsipan

En bitte liten post til dere som ikke følger meg på Instagram. Mange har sikkert sett det selv allerede; julemarsipanen er på plass. Tradisjon tro i oktober. Jeg fant den på Rimi tidligere i uka, og den er også observert på Kiwi.

Julemarsipan fra Nidar

Jada, fersk marsipan er innmari godt, men detta er da for tidlig vel folkens? Jeg tenker det samme hvert år i oktober. 😮 Det skurrer liksom litt å kunne kjøpe julemarsipan i høstferien…

Consuming

9 thoughts on “Julemarsipan”

  1. Jeg spiser eller drikker ikke noe som har med jul og gjøre før i desember..:p Det er vel litt av kosen med jul? At det er kun en måned i året…

  2. Veldig enig med de andre her – julen er forbeholdt desember. Men jeg kjenner det kribler litt i fingrene og magen allerede nå til å begynne på juleforberedelsene. Men heldigvis har jeg nok selvkontroll til å vente med det meste til desember, selv om jeg nå muligens kjøper en gave eller to i november.

    Forresten, jeg vet ikke om dette er nytt, men har ikke sett det i butikken før nå. Har du prøvd Stratos SjokoKjeks? Kan ikke huske å sett noe disse. Om du har prøvd, hva synes du?

  3. Altfor tidlig å begynne med julesnop i butikkene allerede nå. Var en snartur innom Europris i dag og der var det blant annet godterijulestrømper og julemarsipan… Og ute var det mange plussgrader! 😉 Ja, ja!

    Bollene deres så kjempegode ut! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.