Jacobs Utvalgte vaniljeis

Et kjapt, lite tillegg til forrige post. Som jeg skrev spiste vi sjokoladefondanten med is til, og varianten vi brukte var Ekte vaniljeis med eggeplomme og vaniljefrø fra Jacobs Utvalgte.

Vaniljeis

Jacobs Utvalgte

Denne ble jeg skuffet over. Synes Jacobs Utvalgte har så mange gode produkter og hadde forventet at denne skulle være fløyelsmyk og nydelig. Men her synes jeg konsistensen var noe pussig. Den virket litt seig og nesten litt vassen. Kan det være jeg som har hatt uflaks med den ene boksen, eller er det flere som deler min oppfatning? 😮

Consuming

3 thoughts on “Jacobs Utvalgte vaniljeis”

  1. Dette er helt klar en av mine favoritter av iskrem, så jeg er nesten helt sikker på at det må ha vært noe galt med den du kjøpte (har vært tint, eller gammel(.).)
    Den er fløyelsmyk, god vaniljesmak og passe søt. – synes jeg 🙂
    Og ekstra mye har vi brukt den sammen med friske bær på toppen 😀

    1. Kjøpte den på Meny på Vøyenenga, det så ikke ut som om den hadde vært smeltet altså. Kanskje typisk min uflaks… 🙁

  2. Du har vært sykt uheldig. Den isen er jo helt magisk! Nå er riktignok jeg oppvokst i den bygda der isen blir produsert, så jeg er kanskje litt inhabil. Den blir ekstra god hvis du setter den i kjøleskap den siste timen eller så før servering, da får den en enda mere perfekt konsistens. Du har nok fått en dum boks, dessverre :/ Jeg har aldri hørt noen være misfornøyde med den isen før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.