Fruit Shoot fra Robinsons II

Siden jeg tidligere har skrevet en post om den Orange Fruit Shooten fra Robinsons, tenkte jeg at jeg måtte skrive et lite innlegg om den lilla også. Den har smak av eple og solbær og ser altså slik ut.

fruit shoot lilla

Egentlig ganske lekker flaske, og hendig størrelse. Syntes den smakte som en litt søt solbærsaft. Fyldig på en måte, selv om den egentlig var tynn og klar konsistensmessig. Eplesmaken kjente jeg ikke så mye til, men jeg kjente lukten som et litt syrlig innslag da jeg tok av korken. Man skal selvfølgelig dikke fra drikketuten på flasken, men jeg måtte tømme ut litt for å se på fargen.

fruit shoot i glass

Den var ikke dum den her, selv om smaken var litt for barnlig for meg. Lillemor (som åpenbart er mer i målgruppen for produktet) ble veldig begeistret, og hadde en relativt kreativ og variert beskrivelse av smaken. «Kjempegod! -Den smaker som druer, mango og eple og godteri og drikkeyoghurt». Og akkurat det med drikkeyoghurten synes jeg egentlig var en god sammenligning. Gjetter nemlig på at hun refererte til Biola med solbærsmak. 🙂

fruit shoot ute

Er ikke helt sikker på gjenkjøp av denne, men kanskje. Totalt sett likte vi den med appelsinsmak bedre. Hva synes dere folkens? Har dere testet? 😛 Og så lurer jeg på om noen har smakt den gule varianten? Bør jeg kjøpe den og smake??

Gjenkjøp: Usikker

Consuming

 

1 thought on “Fruit Shoot fra Robinsons II”

  1. Jeg har ikke smakt den gule, men smakt både den oransje og den lilla, og den lilla er definitivt den jeg likte best. Jeg syntes den var frisk og rund i smaken samtidig. Og lille niesen min elsket den, var ikke snakk om å få den lille flasken ut av hånden hennes :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.