Yoghurt med Oreo fra Q-Meieriene

Ja, jeg måtte selvfølgelig smake produktnyheten som allerede er småslaktet i media. Hadde ikke trua, i hvertfall ikke så voldsomt, men nysgjerrigheten tok over for lenge siden. Gikk derfor i dag til innkjøp av det Q-Meieriene kaller «revolusjonerende produkter»: Yoghurt med Oreo og NonStop. Selvfølgelig. Er vel nesten obligatorisk når man skriver en blogg som denne? Har foreløpig kun smakt på den med Oreo.

Oreo yoghurt

Skal ikke hive meg inn i den ernæringsmessige debatten om matpsykologi, hylleplassering og «gammeldags» produktutvikling. Tenker nå mitt, men tar denne yoghurten for det den er og skal heller fortelle hvordan jeg synes den smakte.

Oreo yoghurt åpen

Som dere ser er det et lite beger med vaniljeyoghurt og et lokk fullt av knust Oreokjeks. Fin ordning det, begrene til Q-meierienes yoghurter er riktig så søte.

Oreo yoghurt yanilje

Oreokjeksen vet vi er god, men passet den sammen med vaniljeyoghurt? Niks – overhode ikke. Mismatch rett og slett. Yoghurt er godt og Oreo er en klassiker, men det må nytes hver for seg, eller i kombinasjon med noe annet.

Oreo yoghurt Q

Oreo yoghurt utrørt

Denne sammensetningen stemte bare ikke for meg. Noe skurret. Yoghurten ble for syrlig og kjeksen ble fort litt dvask og svampete. Jeg spiste ikke opp hele begeret.

Lillemor som er veldig glad i både yoghurt og Oreokjeks var heller ikke videre imponert. Hun smakte ivrig, men rynket fort på nesen og karakteriserte den som «litt ikke god den der sausen… den hvite… kjeksen var god». Det holdt med ei skje for henne.

Nei, denne kommer vi hverken til å kjøpe inn som dessert, fredagskos, mellommåltid eller noe annet. Takke meg til en McFlurry heller, eller en yoghurt med müsli.
-Men, litt kred fortjener Q-Meieriene sånn på tampen. Dere skal ha for at dere gutset, jeg likte det freshe og fargerike begeret og dere har gode skjeer.

Hva synes dere da folkens? Er vel flere som har smakt? 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Følg meg gjerne på Instagram : @consumings

 

7 thoughts on “Yoghurt med Oreo fra Q-Meieriene”

  1. «..dere har gode skjeer», haha! Litt sånn sympatiskryt på tampen der?

    Jeg har heller ikke trua på denne, men må innrømme at jeg er litt nysgjerrig på den med Non Stop, det troooor jeg kan fungere litt bedre.

  2. Jeg likte faktisk denne. Var litt snodig første bit men så vokste den på meg på en måte.. ser for meg at det er sånn oreo-pudding kan smake :p Har ikke smakt den med non-stop, tror ikke jeg kommer til å prøve den heller, men som godteri var denne helt grei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.