Yoghurt med NonStop fra Q-Meieriene

Da har vi smakt på den andre varianten av Q-meierienes medieomtalte yoghurter, og er vel ikke mer begeistret enn forrige gang. Dette er altså vaniljeyoghurt med NonStop, i utgangspunktet en riktig liten treat.

NomStop yoghurt

NonStop yoghurt

Q-meieriene NonStop Yoghurt

Som forrige gang ble dette mismatch for meg, den var dog hakket bedre enn Oreovarianten. Men for hver skje tok jeg meg igjen i å ønske at jeg spise en McFlurry. Yoghurten var for tynn og rennende, begeret var ikke fylt helt opp, og det var faktisk en litt vel beskjeden mengde NonStop i lokket. Og ikke nok med det, fargen fra NonStopskallet fløt utover i yoghurten alt for fort etter overtømming. Lillemor rynket også på nesa, og ba om å få corn flakes 🙂

NonStop og Vanilejoghurt

NonSTop Yoghurt

Ingen gjenkjøp på meg, og jeg spår en relativt hurtig død for disse yoghurtvariantene. Vil tro at mange kjøper dem inn nå ved lansering grunnet nysgjerrighet, og så er blir det svært få gjenkjøp.  Igjen vil jeg gi pluss for nett og god skje, og ekstra moro at den var i grønt!

Hva tenker dere om denne folkens? 😮

Gjenkjøp: Nei

Consuming

9 thoughts on “Yoghurt med NonStop fra Q-Meieriene”

  1. Må tilstå at jeg ikke har sett dette produktet enda. Har i grunnen aldri skjønt hvorfor nonstop er så populært (liker neverstop mye bedre, selv om de ikke er å finne i Norge). Har egentlig aldri likt dem.

    Jeg håper at du tar vare på ikke bare all bildene, men også produktene i seg selv. Ikke bare papiret, men hele greia, selv om dette nok kan være litt vanskelig når det gjelder iskrem o.l. Har selv samlet på alt av nyheter på sjokoladefronten de siste ti årene, selv om noen som har forsvunnet ut av markedet dessverre ikke fantes lenge nok til å finne veien inn i samlingen min. Skulle bare ønske at det var mulig å finne tilsvarende samlinger som gikk flere tiår tilbake. Hadde trolig fått en del hundrelapper for diverse uåpnede sjokolader fra 50, 60 eller 70-tallet.

    Leste også kommentaren lenger ned på bloggens forside, den som omhandler Smiley Moods fra Tucker. Det minner meg om et lignende produkt jeg fant på Sparkjøp eller Europris forleden (har enda ikke lært meg forskjellen mellom de to kjedene). Her solgte de også noe M-greier. Et søk på Google Image med søkeordene piasten big ben vil vise hva jeg mener. Og siden vi snakker om produkter som ligner hverandre, så synes jeg greske Ion Break ligner mistenkelig på Rittersport.

    1. Tar nok ikke vare på selve produktene dessverre, men så artig at du samler på sjokolade! Noen burde jo skrive om deg. En avis, ukeblad ell lign. 🙂

  2. Har kjøpt begge to her også…og har nettopp smakt på oreo varianten,og ble ikke videre imponert jeg heller. Og til nesten 20,- så var den ikke verdt det. Så blir ikke flere kjøp fra oss 🙂 God helg 🙂

  3. Enig i dommen, dette funka ikke for meg heller. Da kjøper jeg heller non-stop og vaniljeyoghurt – og spiser det hver for seg!

  4. Likte både denne og den med oreo! Synes yoghurten smaker litt som rømkolle, nam! Er egentlig ikke så glad i yoghurt, kanskje derfor de falt i smak. definitivt gjenkjøp her i gården! Men om det ikke er andre som liker de må jeg vel storhandle før de forsvinner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.