Supermix fra Maarud II

Som dere kanskje husker, la jeg ut en post om Supermixen til Maarud for noen uker siden (her). Da bare med bilde av posene, for raskt å gjøre oppmerksom på at de var kommet. Nå må jeg erkjenne at jeg har falt for fristelsen. Vi har smakt. Tenkte derfor det var på sin plass med en lynkjapp post med smaksoppdatering.

Supermix

Åpen Supermix

Og ja, jeg kan bekrefte at de er gode. Ingen tvil. De smelter litt i munnen. De smaker akkurat slik man tror de smaker, de er som antatt tilnærmet identiske med Sprømix. Her er det i tillegg til skruer og ringer noen hule rør, akkurat som i Grillmixposen som ble solgt eksklusivt på Rema 1000 i sommer.

Supermix i skål

Så der har dere det. Et trygt kvalitetskjøp, med fortreffelig saltsmak, og jeg vet at det kommer til å bli mange gjenkjøp. Og neida, dette er ikke noe tilsendt produkt, har kjøpt det helt selv på Meny. Jeg er positiv fordi de er gode. 😛 Forøvrig perfekte sammen med denne paprikadippen. Er dere enige med meg?
På tampen må jeg ta med en liten oppfordring til Maarud; dere må bli flinkere til å oppdatere nettsiden deres.

Gjenkjøp: Drøssevis

Consuming

Supermix på rad

 

4 thoughts on “Supermix fra Maarud II”

  1. De har forandret navn og krympet litt på innholdet, men formene er det samme som i vår – skruer, ringer og rør. Mulig det kom i slippet i februar eller mai?

    Skruer er fortsatt min favoritt (nå når jeg er blitt litt for gammel til å tre ringene på fingrene og leke med maten), mens rørene syntes jeg virket tynnere enn de andre. Det er noen måneder siden sist nå, lurer på om jeg må kjøpe en pose snart 🙂

    1. Nå spammer jeg virkelig her… Ifølge Maaruds Facebookside kom rørene med i posen i mai 2012. Glad det ikke bare er jeg som ikke fikk med meg at det er så lenge siden 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.