Stabburet grovere leverpostei

Vi spiser leverpostei veldig i perioder her i huset, og det varierer stadig hvilken som er favoritt. Egentlig fint det, helt OK å bytte litt mellom produsenter og smaker. Man tenderer jo til å bli lei etter noen måneder, og da er det flott man kan bevege seg videre til neste boks. Noen ganger velger vi lyse leverposteier, noen ganger grove. Og noen ganger de med smak av bacon eller andre spennende innslag. De siste månedene har vi spist mye av Stabburets ferske leverpostei, den grove typen, og derfor synes jeg det var spennende at det nå 1. september også ble lansert en grovere variant av deres hermetisk klassiker i gul boks. Her er den:

Grovere leverpostei fra Stabburet

Og ja, jeg har smakt den mange ganger allerede. Og jeg liker den. Egentlig er det her riktigere å si spist, i stedenfor smakt, etter så mange gjentagelser. Den minner naturlig nok mye om originalen, men jeg synes den har mer smak. Opplevelsen blir på et vis mer total. Konsistensen er ikke veldig mye grovere, men man ser at fargen er dypere.

Grovere leverpostei åpnet

En kollega av meg smakte den før meg, og hun sa hun fikk litt følelsen av at hun hadde sylteagurk på leverposteien sin, selv om hun ikke hadde det. Artig parallell egentlig, for jeg syntes også denne var litt syrligere i smaken enn den ordinære typen. Jeg gjettet raskt på den inneholder ansjos, og jammen stemte det. Jeg er av dem som synes ansjos gir veldig god smak i mat, så tommel herfra.

Rundstykke med Stabburets grovere leverpostei

Stabburets grovere leverpostei

Oppsummert kan jeg si at den faktisk smakte bedre enn den originale hermetiske varianten, men ikke bedre enn det grove ferske typen. -Men som nevnt innledningsvis endres preferansene her i heimen stadig.

Til glede for produktansvarlig for fersk leverpostei hos Stabburet tar jeg med et bilde fra kjøleskapet mitt. 😀 Her er leverposteilageret i skrivende stund. Denne er til min frustrasjon nemlig ikke å få tak i alle steder, de har den ikke på Meny eller Kiwi, så de gangene jeg er på Rema hamstrer jeg stadig inn noen bokser ekstra. Særlig nå som den er på tilbud 😉

Leverpostei i kjøleskapet

Her ser dere at den nye varianten kommer i porsjonspakker også. Veldig greit å ha med på jobben!
Har allerede blitt gjenkjøp fra oss, håper virkelig den varer!
Flere som synes den var god? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

1 thought on “Stabburet grovere leverpostei”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.