Soho

Jada, jeg har kjøpt og smakt den igjen jeg også. -Og må vel blogge en liten post om den.
Det er vel knapt et sjokoladespisende menneske i dette land som ikke har fått med seg at Soho fra Nidar er tilbake. Den dypt savnede Yoghurtsjokoladen med crisp.

SOHO

Som dere kanskje skjønner er ikke jeg av dem som har kjempet for å få den tilbake. Synes ikke den er spesielt god og har ikke savnet den. Den blir for syrlig, og forstyrret i smaken. Jentene mine spyttet faktisk ut hver sin bit da de smakte, så denne blir det ikke gjenkjøp av hos oss.

åpnet soho

Men jeg vet selvfølgelig at mange nærmest er i ekstase over at den er tilbake i butikkhyllene, og det er så klart helt okay. Smaken er forskjellig den. -Men nå lurer jeg veldig på; Er dette en hype som dabber av? Var det innmari stas å kjempe sjokoladen tilbake, se resultatet, og superdigg å spise den igjen første og kanskje gang, men ikke så mye sjettee og sjuende?? Hvor lenge var Adam egentlig i paradis? Det er vel en grunn til at produktet ble trukket første gang?

soho delt

Når forsvinner den igjen? 😉
Kom gjerne med innspill.

Gjenkjøp: Nei

Consuming

19 thoughts on “Soho”

  1. Er litt med på den tankegangen, at det var veldig stas å kjempe for å få den tilbake, men at det kommer til å dabbe av igjen.
    Det er jo en grunn til at den ble trukket fra markedet første gang, ikke sant? 😉

    Observerte forresten ferdig-gele i porsjonsbeger fra Freia på Meny her i byen i går! Fantes i mangosmak og jordbærsmak – er dette nytt? 🙂

  2. Heisann!

    Jeg er en sjokoman, men denne sjokoladen har jeg aldri forstått at noen elsker!!
    Jeg fikk hakeslep når jeg hørte at den skulle tilbake i butikk hyllene…. Jeg kommer ikke til å kjøpe den:)

  3. Jeg er nok for ung til å “huske” at denne var i butikk, men jeg har hørt voldsomt mye om den. Jeg er også produkttester, og prøver mer enn gladelig produkter. Da jeg så denne, så måtte jeg jo prøve den.

    Det jeg umiddelbart tenkte da jeg knakk opp sjokoladen var at “dette ligner da Kinder Maxi”. På grunn av det fikk jeg en forventning om at Soho ville smake som Kinder Maxi, og skuffet måtte jeg sitte der, med en alt for syrlig sjokoladebit i munn. Dette var da ikke godt?! Jeg tviler på at Soho klarer seg lenge i butikkhyllene nå, for nostalgi på høyt nivå er hva dette kan kalles. Helt enig med deg på vurderingen din.

    Ellers håper jeg du har lyst til å teste de nye sjokolademelkene som har kommet med 1.september-slippet. De finnes i smakene Milkyway, Mars, Bounty og en til. http://www.mysupermarket.co.uk/sainsburys-price-comparison/Yogurt_And_Milk_Drinks/Milky_Way_Chocolate_Milk_Sport_Cap_400ml.html Cirka sånn her ser den jeg har prøvd ut, så jeg er interessert i hva du ville tenkt om disse. Jeg fant dem på Meny i Lørenskog, så jeg vil anta at de har dem i andre store matbutikker! 🙂

    1. Disse sjokolademelkene er ikke nye altså, og jeg kommer nok heller ikke til å teste dem. Har gått forbi dem flere ganger bla. på Deli de Luca. Jeg liker ikke sjokolademelk uansett dessverre…. 🙂 Men takk for tips!

      1. Beklager, det visste jeg ikke. Jeg har ikke sett dem før, så for meg var de veldig nye. Men skvip smakte det uansett 😛

  4. Tja, Soho er ganske spesiell i norsk sammenheng, men youghurt-sjokolade er jo svært utbredt mange steder. F.eks. er det mange varianter å få i Tyskland. Disse synes jeg er veldig gode, selv om jeg likte dem bedre før enn nå.

    Jeg lurer på om de som ikke liker Soho har smakt disse – altså at man ikke liker yoghurt-sjokolade i det hele tatt, eller om det er bare Soho man ikke liker?

    Selv synes jeg Soho mangler en liten tilleggsmak, f.eks. av bringebær eller jordbær, som de tyske vaiantene har. Dessuten er Soho skjemmet av kjekskuler, som gjør at ettersmaken man får er av kjeks.

  5. Jeg liker veldig godt yoghurt is, men har ikke smakt tysk yoghurt sjokolade… Så jeg kan ikke uttale meg, men soho er litt for sur for min del!!

  6. Syns Soho var veldig stas da den ble lansert for første gang, men nå, etter relanserin og resmaking forstår jeg ikke helt hvorfor jeg savnet denne sjokoladen! Anonym smak!

  7. SOHO er ikke den samme sjokoladen som den en gang var. Den nye variantent smaker som tørr papp i munnen, og den friske yoghurtsmaken kommer ikke før man har tygget seg godt igjennom. Jeg tviler ikke på at denne dessverre ikke vi klare seg lenge, rett og slett fordi den er et dårlig eksempel på god yoghurtsjokolade.

    Problemet med det norske sjokolademarkedet er at vi ikke har en eneste variant av yoghurtsjokolade å by på, foruten om SOHO; og SOHO har dessverre nå satt et lavmål i sin kategori. Freia Melkedrøm med Yoghurt og Bringebær var et mye bedre alternativ, men så klarte den dog ikke å bli stående i hylla – antageligvis fordi formatet og innpakningen ikke appelerte.

    Jeg tror forøvrig at produkter fra Milka kunne appelert i større grad her til lands, hvis det fantes noen butikkjeder som var villig til å importere noe av produktene deres. Milka har tross alt stor sukksess i andre land, og minst to varianter av yoghurtsjokolade, så vidt jeg vet.

  8. For en som ikke liker sjokolade i utgangspunket (hvertfall ikke de søte med fyll og altfor mye sukker) så var dette faktisk et ganske greit alternativ. Kombinasjonen synes jeg er bra, men enig i at yoghurten er litt vel syrlig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.