Småknas fra Minde sjokolade

Mmmm, det er lov å la seg friste. 🙂 I helgen har vi kost oss med denne posen fra Minde sjokjolade; Småknas.

Småknas fra Minde

Regner med at de fleste har observert den i butikkene den siste måneden? (og kjøpt?) 😉 Den kom i hvertfall nå 1. september, og inneholder så vidt jeg kan se tre nye biter i Mindesammenheng. Disse er Hasselbrød, Brente mandler, (se eget innlegg om dem her) og KaramellCrunch. I tillegg var det noen biter med vanlig ren melkesjokolade og noen SjokoCrisp i posen.

Åpen småknas fra Minde

Jeg var ikke helt overbevist om at mine to små ville juble over innholdet. Antok at det var for mye nøtt, crisp og crunsj. Egentlig ikke noe problem, da ville det blitt mer til meg. Men niks, der tok jeg feil. De likte hver sine biter, så her gikk det unna. Kjapt.

småknas sjokolade

KaramellCrunch var en artig variant. (Det er den med de lysebrune bitene på bildet) Den kan egentlig beskrives som en sjokoladebit med noe som lignet på tiny småbiter av karamellaktig Daim, presset tett, tett sammen. Akkurat passe mengde i fht størrelsen på sjokoladen. Den var veldig god, og en av bitene det ble tomt for først. Hasselbrødet var pakket inn i egen emballasje og et nanosekund håpte jeg at det var et lite risbrød inni der. Det var det selvfølgelig ikke, men en avlang sjokolade med små hasselnøttbiter i. Den minnet meg egentlig om Firkløver, men nøttebitene her var mindre. God den også, men ingen av mine små likte den. Jeg fikk alle selv 😛

hasselbrød fra minde

Som det fremgår av navnet på posen inneholder bitene her litt å tygge på. Man må like at det knaser litt. Gjør man det er Småknas en helt super blanding!
Jeg tror definitivt denne kommer til å ble en ganske verdig konkurrent til posen med Smågodt fra Minde for oss framover, selvfølgelig når det er en sjokoladepose vi skal kjøpe for å kose oss. Sånn ellers er fortsatt Lakris min favorittbit fra Minde, sammen med innholdet i den originale posen med Nøttekos.

Flere som har smakt Småknas? Har vi tro på den dere?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

Ser at mye av aktiviteten og kommentarene er flyttet herfra over til Instagram om dagen. Moro det, men jeg blir selvfølgelig fortsatt veldig glad for synspunktene deres her på bloggen også… 😉

 

8 thoughts on “Småknas fra Minde sjokolade”

  1. Dette var en god pose! Og Hasselbrød var best for det var som å spise Rigel sjokolade igjen! 🙂 Husker du den? Det var en ca 8-9 cm lang 1kroners sjokkis med sølvpapir. Var 2 sorter der den ene hadde rød skrift og den andre blå. Og en av dem var med sånne små nøttebiter. Sårt savnet 🙂

  2. Kunne spist meg ihjel på karamellcrunch. Veldig god. Det var altfor få brente mandler i min pose 🙁 Synes Minde ikke er så flinke til å fordele likt antall biter i posene sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.