Royal Mix fra Den Lille Nøttefabrikken

De siste årene har jeg blitt veldig glad i poser med nøttemix. Og nå har jeg testet Royal Mix, tilsendt fra Den Lille Nøttefabrikken. -En nøttepose som definitivt er den lilla fargen og det majestetiske navnet verdig. Royal Mix har i følge produsenten lenge vært en vinner fra løsvektdiskene rund omkring, med svært lojale kjøpere, og nå kommer den altså i forbrukerpakning til oss. Så bra!

Royal Mix fra Den Lille Nøttefabrikken

Posen inneholder cashewnøtter, pecannøtter, mandler, peanøtter og hasselnøtter. Og til glede for nybegynner i nøtteverdenen er alle nøttene avbildet på siden av posen, slik at man kan gå tilbake og nærmest gjøre oppslag hvis man er i tvil om hvilken nøtt man spiser. Høh, det lød en smule sarkastisk, men det er faktisk kjekt. 😛

Royal Mix på siden 2-horizontal

Alle nøttene er røstet i nordisk rapsolje og drysset med krydder. Utenpå posen står det som dere ser «nøtter med en unik, røkt krydderblanding, røstet i rapsolje og tilsatt havsalt». Og det er faktisk litt artig at det står røkt krydderblanding. Før jeg merket meg beskrivelsen nevneverdig, hadde jeg nemlig allerede begynt å spise, og tanken «dette smakte litt bacon» slo meg ganske kjapt. Det gjelder absolutt ikke alle slagene i posen, men særlig mandlene hadde et svakt snev av baconsmak. Og det var supergodt!
Hm, kanskje noen snart lanserer nøtter med baconsmak i egne poser? Kanskje det allerede finnes? Er jo stadig så trendy med bacon til alt mulig, og denne trenden ser ikke ut ti å avta. Er nøtter med baconsmak noe markedet åpenbart trenger? Jeg bare lar spørsmålet henge litt i luften…. 😉

Det var faktisk litt mer i posen enn det er i skåla her, men jeg skulle bare smake en før jeg tok bilde, og plutselig hadde jeg sikkert tatt 10-15 stk.
Det var faktisk litt mer i posen enn det er i skåla her, men jeg skulle bare smake en før jeg tok bilde, og plutselig hadde jeg sikkert tatt 10-15 stk.

Som det åpenbart framgår av innledningen var dette en nøtteblanding etter min smak. Noe annet hadde egentlig vært rart, så begeistret jeg er for salt snacks. Og her var det nok salt. Smaken var ikke for salt, men det er var nok. Håper dere forstår forskjellen. Ordentlig tydelig havsalt. Jeg spiste opp mandlene først – de med baconhintet, og peanøttene ble liggende igjen til sist som de mest ordinære. Cashewnøttene var nest best synes jeg, de var på en måte litt saftige og kjentes ferske.
Smaken på hele mixen var egentlig litt internasjonal, hvis man kan si det om en nøttemiks? Og mandler med salt på er kjempegodt. Jeg kan forsikre om at den der julegrøtfølelsen uteblir. Posen inneholder 160 gram, altså passe mengde til å spise opp alene. -Selv om jeg vet at der høfligst å dele med andre.

den lille nøttefabrikken

Ser at jeg har dratt i vei med mye prosa her nå, har en tendens til det når jeg blir ivrig. 😉 Skal gi meg, og konkluderer med at denne mixen trygt kan anbefales til kjentfolk. 😀

Hva tror dere folkens?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

11 thoughts on “Royal Mix fra Den Lille Nøttefabrikken”

  1. Jeg er en hund etter nøtter, merker at jeg må kjøpe et par av disse og forspise meg en dag.

    Du som helt sikkert har forsøkt endel nøtteprodukter og som seg hør og bør foretrekker salte varianter: Har du en absolutt favoritt å anbefale?

    1. Denne så langt, Olsen! 🙂
      Er ikke så dreven på salte nøtteblandinger egentlig, har pleid å kjøpe de uten salt. Yoghurtnøtter fra Den lille nøttefabrikken er veldig gode -spiser masse av dem, og Små-sulten fra Polly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.