Dagligvarebloggen

PrinsesseEgg

Jada, jeg har kjøpt de omdiskuterte prinsesseeggene 😀 Har lett etter dem helt siden noen sutret i Aftenposten om hvor forferdelig dette var. Synes kartongen var fin jeg. ♥

prinsesseegg fra prior

Dette var da bare artig! Skjønner ikke hvorfor alltid noen må gnåle om kjønnsroller, likestilling og Fandens Oldemor hver gang det kommer produkter med ulike farger til jenter og gutter? Dette er da ikke første gang det kommer produkter i rosa til jenter og blått til gutter? Eller produkter som henvender seg til barn? Og hvis man ikke vil kjøpe slike egg, så kan man da bare la det være? Gå forbi, og kjøp heller egg i hvit kartong, gul kartong, grønn kartong eller grå kartong i steden! Det er nok å velge i. Og kom ikke med argumentet om at barna maser, det blir konflikt, det er vanskelig å si nei etc. Hvem er det som bestemmer? Det burde da ikke være noe tvil hvis man ikke ønsker å kjøpe disse eggene? La det bare være. Synes alt for mange voksen er livredde for å si nei til barna sine. Er dette så mye verre enn prinsessekjoler og de gyselige Sabeltannkostymene? Eller HelloKitty-sjokolade eller HockeyPulver?
Må humre for meg selv av alt folk bruker energi på å klage over og henge seg opp i. Så stusselig å være så misfornøyd med alt hele tiden.

Se her, det er helt vanlige egg, og de smaker akkurat slik alle andre egg smaker.
Og i tilfelle dere lurte, hos oss var det jeg som ville kjøpe prinsesseegg. 😉

prinsesseegg2

😛
Consuming

 

9 Responses to PrinsesseEgg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.