PrinsesseEgg

Jada, jeg har kjøpt de omdiskuterte prinsesseeggene 😀 Har lett etter dem helt siden noen sutret i Aftenposten om hvor forferdelig dette var. Synes kartongen var fin jeg. ♥

prinsesseegg fra prior

Dette var da bare artig! Skjønner ikke hvorfor alltid noen må gnåle om kjønnsroller, likestilling og Fandens Oldemor hver gang det kommer produkter med ulike farger til jenter og gutter? Dette er da ikke første gang det kommer produkter i rosa til jenter og blått til gutter? Eller produkter som henvender seg til barn? Og hvis man ikke vil kjøpe slike egg, så kan man da bare la det være? Gå forbi, og kjøp heller egg i hvit kartong, gul kartong, grønn kartong eller grå kartong i steden! Det er nok å velge i. Og kom ikke med argumentet om at barna maser, det blir konflikt, det er vanskelig å si nei etc. Hvem er det som bestemmer? Det burde da ikke være noe tvil hvis man ikke ønsker å kjøpe disse eggene? La det bare være. Synes alt for mange voksen er livredde for å si nei til barna sine. Er dette så mye verre enn prinsessekjoler og de gyselige Sabeltannkostymene? Eller HelloKitty-sjokolade eller HockeyPulver?
Må humre for meg selv av alt folk bruker energi på å klage over og henge seg opp i. Så stusselig å være så misfornøyd med alt hele tiden.

Se her, det er helt vanlige egg, og de smaker akkurat slik alle andre egg smaker.
Og i tilfelle dere lurte, hos oss var det jeg som ville kjøpe prinsesseegg. 😉

prinsesseegg2

😛
Consuming

 

9 thoughts on “PrinsesseEgg”

  1. For de barna som ikke føler seg hjemme i tradisjonelle kjønnsroller er det kanskje ikke så kult med segregerte egg. Prøv å være gutt og synes prinsesseegg er de fineste, da blir det buksevann og homsehets fra kameratene.

  2. Dette har da ingenting å si! Ikke kjøp da hvis man er opptatt av kjønnsroller! Blir for tåpelig å bry seg om det, er større utfordringer i verden.. Egg er egg! 😉

  3. Har kjøpt, og bortsett fra at eggene er litt små, fungerte de utrolig nok akkurat som helt vanlige egg i kjedelig pakning.
    – Og det hadde jeg nesten ikke trodd etter alt «ståket» i media 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.