Ny Nidar Favoritter Smågodt

Nå er vel ikke jeg main target for denne posen, men just so happens deler jeg bolig med to som antas å være midt i målgruppen til Nidar. ♥ ♥ 😉
Jepp, vi har smakt Nidar Favoritter Smågodt Mye Søtt & Litt Salt. Kjøpte den på Meny på CC Vest for ei uke siden.

Nidar Favoritter smågodt

Posen inneholder forskjellige skum- og gelefigurer med sukker på, 4 innpakkede Hobbyer og så var det et gledelig gjensyn med Salte Rockere. Jippii. (Stine – løp og kjøp!) Så utrolig dumt at de forsvant fra butikkhyllene – det var jo fantastisk gode! Pleide å kjøpe dem ganske så ofte.

Ååen Nidar Smågodt

Denne miksen falt veldig i smak hjemme hos oss. Mye søtt, pastellfarget godteri med sukkerstrø utenpå, samlet i en og samme pose er en enkel oppskrift på suksess. Til tross for at vi hadde spist en ganske sen middag, og jeg trodde «medlemmene i smakspanelet» var relativt mette, forsvant innholdet her nesten før jeg hadde plassert skålen på bordet. Schwopp! 😛 Barnevennlig og snill miks, ingen sure eller sterke innslag, de enste bitene som ikke var så populære var de orange cowboyhattene. Resten ble mer enn godkjent!

Smågodt

Selv om snopet var godt, synes jeg ikke emballasjen sto helt til produktet denne gangen. Likte ikke fargekombinasjonen i bakgrunnen i det hele tatt. Synes de to andre posene i samme serie er fine, men gule og røde striper minner om noe billig, simpelt, tilbudsaktig, unclassy, annenrangs etc. Dere skjønner hvor jeg vil? Kanskje en poseupgrade ved slippet i februar hadde vært en ide? Prøv med mildere farger som står i stil til innholdet, og hvis dere insisterer på sterke farger så velg en annen kombinasjon enn rødt og gult da. Regner med at dere har hatt både undersøkelser og fokusgrupper under utarbeidelsen av emballasjen, men beklager, jeg likte ikke posen. Ja ja ja, det er det indre som teller er det noe som heter, og akkurat nå er det lite av «det indre» igjen på bordet foran meg. Flere timer siden det ble tomt faktisk.

Hva synes dere om innhold – og emballasje? 🙂 Bare jeg som er sær?

Gjenkjøp: Ja, er redd for det 🙂

Consuming

8 thoughts on “Ny Nidar Favoritter Smågodt”

  1. Jippi! Ja da skal jeg løpe og kjøpe, regner med at jeg kan spise de andre bitene og, uten problem! Selv om jeg skulle ønske de salte rockerne kom i egen pose igjen… 😉

  2. Kan gjøre det! 🙂 Eller kanskje du har andre lesere i Trondheimsområdet som kan stikke innom Nidar og «fremme vår sak»?! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.